Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

En 24-timers creme til alle.

Parfumefri, fugtende og opstrammende. Apoteket har lavet en ny creme ‘Apotekets Anti-age creme 24 timers’ og den har jeg testet.

Hvad indeholder den?

Den indeholder hyaluronsyre, der er kendt for at være super fugtgivende og hjælper huden med at binde fugten til sig. og fylde huden ud, og dermed forbedrer hudens elasticitet. Keratin, der stimulerer cellefornyelsen i epidermis (overhuden) og panthenol, der også skaber fugt i huden.

Hvad indeholder den ikke?

Parfume eller andre allergifremkaldende ingredienser. Den indeholder heller ikke parabener. Cremen er astma og allergi deklareret og svanemærket. Det vil sige, at denne antiage creme er særlig god til sarte hudtyper og parfumeallergikere. Men cremen kan bruges af alle, netop fordi den er så “neutral”, som den er.

Hvad kan cremen?

Den kan anvendes til dagbrug og til natbrug også. Det er smart, på den måde, at man ikke behøver at investere i en dagcreme og en natcreme. Her får du en alt-i-en creme. Derudover er den fugtgivende og, til dels, opstrammende. Derudover kan cremen bruges under make-uppen uden problemer, fordi konsistensen er så let og lækker at arbejde med på huden. Den kan give ro og skabe balance på sart og sensitiv hud. Den er også diskret i emballagen, og dermed mandevenlig 🙂 Jeg vil sætte en alder på, der hedder 25+ i og med, den har anti-age egenskaber.

For mig, som elsker lidt duft og superfood ingredienser, har denne creme været ret anderledes for mig at bruge. Men jeg har egentligt været glad for den, især som dagcreme, fordi den er så let i konsistensen, og ikke fedter. Jeg bruger altid serum under, fordi at det bare hænger sammen på min hud, som smør og Nutella på franskbrød.

Den kan købes her til 99,- for 50 ml.

-Mette Milan

Produktet er sendt til test – Meningen er min egen!

 

 

2 thoughts on “En 24-timers creme til alle.

  1. Hej Mette ☺

    Jeg skriver blot for at informere dig om at parabener ikke er allergifremkaldende, du skriver under “hvad indeholder den ikke” at den ikke indeholder parfume, parabener og andre allergifremkaldende stoffer.
    Så bare hvis du ikke er klar over det, så er parabener ikke noget der forårsager allergi eller reaktioner ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *