Alle indlæg og emner.

Detox patches til fødderne.

Da jeg gik ind for at bestille det, var det udelukkende fordi at der var mange hundrede, der havde rost produktet på facebook under et billede hos hafaro.dk. Jeg måtte prøve det. Detox patches, som skulle sættes under fødderne hver aften, før sengetid og tages af næste morgen. Disse detox plastre skulle kunne : detoxe kroppen (no shit, Sherlock) fjerne affaldsstoffer, lindre hovedpiner, give flottere hud, hjælpe på kroniske smerter, gigt, træthed osv. 

Filosofien bag dette minder om zoneterapi, hvor man betragter fødderne, som værende energikanaler til hele kroppen og alle organerne. 

Man får disse små poser med pulverindhold i fra forskellige urter. Blandt andet : Bambuseddike, Træeddike, Chitosan, Dokudami, Loquat blade, C-vitamin, Turmalin, Dextrin. Disse poser sætter man på det store klistermærke og sætter under foden (midten af foden) Når man tager dem af næste dag, oplever man sortlignende slim, og det lugter mærkeligt. Meget krydret, røget-agtigt. 

Det skulle eftersigende være resultatet af detoxkuren, med andre ord : affaldstofferne der er blevet frigivet fra kroppen. 

Der anbefales også, at man drikker godt med vand under detoxdagene |Dette produkt må iøvrigt ikke anvendes af gravide og ammende. 

Hvad oplevede jeg så? … 

Sådan helt bogstaveligt? Ikke en skid. I hvert fald ikke under detox perioden. 

Først et par dage efter oplevede jeg en mindskelse af træthed, mere energi i hverdagen, mindskelse af stress i kroppen, lidt bedre nattesøvn, ingen smerter eller hovedpiner under menstruation (som jeg ALTID lider meget hårdt under) og faktisk også en lidt klarere, renere hud (som ikke var ramt af børger, denne gang af mens-perioden) Om det er detox plastrene eller mit sind  og rutine generelt, der er skyld i dette, ved jeg ikke. Det ER ufatteligt svært at sige – Derfor har jeg besluttet mig for at købe en omgang mere og teste længere tid. For har plastrene være med til ovenstående ☝?så er de ret vilde, kan vi vidst godt blive enige om ?

Plastrene koster 79,- (for 10 stk) hos www.hafaro.dk. De er værd at prøve. 

-Mette Milan 


2 thoughts on “Detox patches til fødderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *