Alle indlæg og emner. · Tests. · Tips og tricks

Er dine fødder klar til sandaler?

For tre uger siden var mine fødder ikke det mindste klar til at blive luftet her til sommer – Og udsigterne var lange. Tørre, revnede hæle. Ja, det er noget jeg døjer med. Og jeg er altid så flov over mine hæle, og køber f.eks. sjældent sko, der ikke dækker hælen.

Men siden jeg har givet den gas med Apotekets egne, er der sket en kæmpe forandring, og jeg har i år bestilt hele to par sandaler, der viser hæl og pølsetæer til sommeren.

Jeg fik tilsendt følgende :

  • Apotekets Fodbadeolie.
  • Apotekets Fodbadesalt.
  • Apotekets hælcreme.
  • Apotekets 24 timers Fodcreme.
  • Apotekets Antiperspirtant Fodcreme.
  • Apotekets Hælstift.
  • Apotekets Pimpsten.

og tre af produkterne har gjort den helt store forskel. Men det kræver, som sagt, en indsats. Den første uge brugte jeg pimpstenen hver dag efter bad. Hver aften, før sengetid, smurte jeg hælene med hælstiften og smurte hele foden ind i hælcremen.

Hælstiften indeholder først og fremmest 25% cabamid, der er med til at opløse hård hud, så dette kan fjernes hurtigere med f.eks. pimpstenen, som jeg har været utrolig glad for. Mange skriger højt i kor, når man nævner pimpsten og fodfil, og siger, at den hårde hud kommer mange gange tilbage og at den hårde hud bliver værre osv, men det er jeg ærligt talt ligeglad med – Så vedligeholder jeg bare oftere, når resultatet er så flot, som det er. Pimpstenen er i hvert fald et must her og det samme er min elektroniske fodfil fra Scholl. Nå, men tilbage til hælstiften – Udover at opløse hård hud, tilfører den også fugt og blødgør hælene.  Så elsker jeg simpelthen, at den er lavet som stift – Hermed slipper man for at få det udover fingrene og hænderne. Man kan ligge i sin dejlige, bløde seng, smøre hælene med hælstiften og lægge sig til at sove.

Hælcremen indeholder også 25% carbamid, der opløser den tørre, døde, hårde hud, og samtidig indeholder den niacinamid, der blødgør og fugter. Derudover indeholder den Allantoin, der stimulerer cellefornyelsen, der er med til at danne nye, friske hudceller. Selvom apoteket skriver, at den kun må bruges på hård hud, har jeg, med god effekt, smurt den på hele foden før sengetid, men jeg har også hård hud andre steder end hælen, så derfor er effekten sikkert så god. Et bedre alternativ er Apotekets 24 timers fodcreme, der er direkte designet til at smøre på hele foden. Den indeholder shea butter, panthenol, og glycerin. Den vil jeg begynde at bruge nu her, hvor jeg har fået godt bugt med den tørre, hårde hud.

Et produkt jeg også kommer til at ELSKE til sommer, og som jeg har prøvet to gange, er Apotekets antiperspirant creme – Den dufter fantastisk og føles skønt på fødderne. Den indeholder aluminiumssalt, der modvirker fodsved, og  jojobaolie og shea butter til pleje og blødgøre med.

Denne serie er et sandt hit! Jeg er SÅ glad for, at jeg kastede mig ud i denne fantastiske serie og fik bugt med de fødder. Priserne på produkterne er super gode – De kan blandt andet købes her til priser fra 59.95,

 

-Mette Milan

 

  

 

Produkterne er blevet tilsendt til test. Meningen er min egen.

 

One thought on “Er dine fødder klar til sandaler?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *