Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Verdens (måske) bedste serum.

I over 14 dage har jeg brugt en serum, der siger spar 2! Allerede efter få dag kunne jeg se og mærke forskellen, og lige pt kan jeg gå rundt uden den mindste make-up, fordi min hud er blevet så jævn, blød og forfinet poremæssigt.

Codage SKIN RECOVERY

Det er navnet på den serum, der har givet mig den flotteste hud, jeg i længe har haft. Hvad kan den, som andre ikke kan? For det første indeholder denne meget intense serum så mange virksomme ingredienser, som jeg sjældent har set før. Codage har taget noget fra alle deres seraer, og puttet ned i denne lille, fantastiske flaske.

For det andet, så skaber denne serum en perfekt fugtbalance for huden. Det er med til at booste vores slappe collagener, så huden igen ser spændstig ud og føles således. Den virker beroligende på huden og dæmper inflammationer, såsom rødme, rosacea, urenheder m.m. Den er antiageing, og glatter dermed huden ud, strammer op og tilfører huden nødvendige antioxidanter. Den detoxer, reducerer urenheder og tilstoppede porer.

Summa sumarum : DEN.ER.VILD. Den er også VILD dyr – Så man skal virkelig se den, som en investering til huden. Jeg bruger den en måned nu her, som en kur. Så bruger jeg den igen en måneds tid om 3-4 måneder. På den måde holder den ret længe. Man kan godt få den til at strække et lille års tid, hvis man bruger den 2-3 gange, som en intensiv kur på huden. Spørger man mig, er den ALLE pengene værd, MEN det er også altid vigtigt at have i mente at intet virker ens på alles hud. Jeg er ikke i tvivl om, at denne serum vil gøre noget godt for alles hud, men det er måske ikke alle, der har samme effekt af den, som jeg har haft, og måske er der endda nogen, der får endnu bedre effekt af den end mig. Det er svært at sige eller garantere.

Har I fulgt med på snapchat (mettemilan) har I også kunne følge med i hudens process under brug af Skin Recovery 🙂

Serummen kan ikke købes i butikker eller shops – Kun klinikker har rettighederne til at sælge denne serum.

30 ml koster 1270,- og 10 ml koster 570,- | Den kan bestilles ved mig (da jeg har en klinik) ved  at sende mig en mail på gettheglowdk@gmail.com

 

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.