Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Make-up.

My Moments fra Matas – Rich hydrating face cream.

Matas har lavet en ny serie. Den består af 13 produkter i tre serier :

  • REFRESHING – kropsplejeserie
  • RELAXING – kropsplejeserie
  • FACE CARE – ansigtspleje

Produkterne består af gode, rene, nordiske ingredienser. En del af ingredienserne er økologiske. Priserne varierer fra 99,- og op til 199,- | Så der er lidt for enhver økonomi. Derudover er produkterne produceret uden de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer. Emballagen er super fin, mild og flot. Det er noget andet end “striberne” – Sorry to say

Jeg har testet en del derfra for nogle måneder tilbage, og jeg anmeldte kulmasken, som I kan læse om lige her. Nu kom turen til at få skrevet om ansigtscremen “Rich hydrating face creme“, som kommer i en fin pastelgul krukke.

Hvad kan cremen?

Først og fremmest kan den anvendes dag og nat. Den kan give huden godt med fugt, skabe ro på sart hud og den kan beskytte huden mod frie radikaler, der er med til at “krølle” vores hud.

Den indeholder gode ingredienser som : økologisk kamilleekstrakt, algeekstrakt, økologisk rapsolie og hvedekim, som er rig på E-vitamin.

Hvad synes jeg om cremen?

I forhold til konsistens og ingredienserne, er der egentlig ikke noget at sætte en finger på, men hvorfor, som i HVORFOR, skal duftene i disse cremer, være så utrolig parfumerede og stærke? Det er en duft, der overhovedet ikke appellerer til mig. Det er så ærgeligt – For parfumeintolerante kan heller ikke nyde den fine emballage, konsistens og effekt. For den creme gør huden blød og dejlig. Jeg kan desværre bare ikke med duften.

Cremen kan købes her 199,- for 50 ml.

-Mette Milan

Produktet er tilsendt til test – Meningen er min egen. Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *