Hårpleje. · Tests.

Hår uden skæl.

For en måneds tid siden løb jeg tør for min shampoo fra Razspa. Den havde gjort underværker for mit hår i form af styrke, længde og vitalitet. Jeg havde ikke en ny på lager, så jeg brugte nogle af slatterne af de andre shampooer jeg havde stående.

…. Det skulle jeg aldrig have gjort, for en morgen, hvor jeg sidder og snapper og tager billeder af mig selv, er jeg sikker på, at jeg ser lus i mit hår (Indsæt selv hysterisk skrækslagen emoji) Det var så ikke lus, men masser af hvide skæl. Det har jeg døjet med i perioder før, men ikke så slemt som denne gang. Det var jo en hel snestorm i garnet på mig. Med det samme fik jeg taget hul på en ny shampoo fra RAZspa og nu, en uge efter, er mit hår i den fineste balance igen. Hovedbunden er ikke længere tør, kløende og skæl er fortid. Er det ikke fantastisk?

Hvad kan RAZspas shampoo?

Shampooen lavet af naturlige, danske råvarer – Så rent og lækkert et produkt, at det kan spises (Det smager bare ikke så godt)! Shampooen indeholder havtorn, der er rig på C-vitamin. Det giver et stærkere og mere sundt hår. Udover vitamin C, indeholder den også vitamin E, der fugter håret (hovedbunden) og sørger for at håret ikke udtørrer og spalter i spidserne. Shampooen indeholder også olier og æbleekstrakt. Æblerne plukkes på Langeland.

Duften er så fin og frisk – Havtorn og æbler. Mit hår er tydeligt vokset siden jeg er begyndt at bruge den shampoo, håret er kraftigere og vigtigst af alt, så er min hovedbund i balance.

Hvordan bruges den?

Fuldstændig, som en almindelig shampoo. I vådt hår, masseres godt ind i hovedbunden og gennem håret, og skylles ud. Jeg anvender ALTID RAZspas conditioner i hårets spidser efter brug. De to produkter passer så godt sammen i mit hår. Conditioneren skal kunne sidde i mellem 10-30 sekunder og skylles ud. Man kan også smøre den i håret og bruge som en maske. Den er intensiv og effektiv uanset om du har den i 10 sekunder eller 2 timer.

Produkterne kan købes lige her til 240,- for 500 ml.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *