Tests.

Hevi Sugaring – Man må lide for skønheden!

Hevi sugaring spurgte mig i sidste uge, om jeg ikke ville teste nogle af deres produkter, også med henblik på at få det i shoppen (HVIS jeg kunne lide det) og som noget jeg kan udbyde i min klinik (HVIS jeg kunne lide det)

Derfor lod jeg mine hår på benene vokse længere, end jeg nogensinde tillader det 🙂

Det er jo sådan med mig, at jeg ikke er så ligetil, når det kommer til, hvad jeg har på hylderne i min shop/klinik. Jeg har KUN produkter jeg kan stå 110% inde for, som jeg selv har testet, og som jeg ved har en effekt på den ene eller den anden måde. Derfor skal Hevi Sugaring også testes i dybden, før jeg ved, om det er noget for mig.

Det der tiltalte mig mest ved Hevi Sugaring var, at det er en dansk brand lavet udelukkende på vand og sukker. Råvarerne er økologiske, og de er godkendt af astma-allergi Danmark. Med andre ord, så er det 100% naturlig, og er man lækkersulten, kan det endda spises – Det smager godt, vil jeg hilse og sige 🙂

Jeg har før testet voks fra Veet, og det var en katastrofe i MANGE år efter. Den oplevelse kan I læse mere om her og her.

Derfor havde jeg også mine “bekymringer” da jeg skulle afprøve Hevi Sugaring, sådan for real. Jeg havde prøvet det før, en lille smule, da der var en prøve med i en goodiebox, men det gik sgu ikke så godt. Voksen blev for varm, tålmodigheden for lille, og så gjorde jeg ikke et seriøst forsøg, men det gjorde jeg i går.

Som sagt var jeg nervøs, for sidst jeg brugte voks, blev mine pigmenter hevet af huden, og i flere år rendte jeg rundt med pletter på benene efter Veets meget uheldige, dårlige voks. Jeg kan heldigvis sige, med hånden på hjertet, at Hevi Sugaring er noget HELT andet, og mine ben er SÅ fine i dag. Ingen pletter. Ingen knopper. Kun bløde, som silke og uden hår.

Jeg vil ikke lyve….. Det gjorde ondt, som IND I HELVEDE de første gange. Ligesom, når man epilerer første gang. Dog går voksning noget hurtigere, men for pokker, jeg fik sved på panden, og under babserne! Og så fik jeg de vildeste røde kinder.

Men efter hvert hiv, blev smerten mindre og mindre. Og til sidst blev det egentligt mere tilfredsstillende end smertefuld, når man kunne se de sorte sataner komme ud med rod og det hele. Så ved man, at der går noget tid før de titter frem igen.

Stripsene kan bruges 6-8 gange ad gangen, selvom der er sugaring på. Det fandt jeg først ud af lidt senere, men det synes jeg var vildt smart. Derudover kan stripsene lægges i varmt vand (Så opløses sukkeret) og hænges til tørre. Derved kan de bruges igen og igen. Man skal huske at hive med hårene, og ikke mod.

Efter jeg mærkede og så mine ben, blev jeg så hooked på Hevi Sugaring, at jeg gik ind og bestilte professionel startpakken til 1000,- med varmer, der varmer hårfjerningsproduktet til den perfekte temperatur, 600 ml sugaring, 100 strips, spartler og noget beroligende aloe vera gel, som jeg faktisk har i forvejen, men sagtens kan bruge to af (Den er pengene værd!) Så det bestilte jeg i går – For jeg vil sgu vokse fremover.

Når jeg barberer ben, kan hårene allerede mærkes dagen efter igen – Men efter sugaring er benene ligeså bløde, som i går. Og det følelse kan jeg godt lide.

Det er denne pakke jeg bestilte. Jeg vil eksperimentere lidt med at vokse overlæben, så medkøbte også små strips til det formål.

Her er lidt billeder – Så kan I se forskellen.

   

Billede nummer 1 er før – Nummer to er efter jeg har prøvet ét sted på benet. Alle hårene er væk der, hvor jeg har haft en strip på – Billede nummer tre er billede af strippen, efter brug. Det er effektivt!

PS: Her på tredje dagen er mine ben stadig totalt bløde og lækre! Nu glæder jeg mig bare endnu mere til, at min Hevi Sugaring Proff pakke kommer.

-Mette Milan

 

Produktet er sendt til test – Meningen er, som altid, min egen.

One thought on “Hevi Sugaring – Man må lide for skønheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *