Hudplejeprodukter · Tests.

Blød hud med skønne olier.

Jeg bruger egentligt mest olier om vinteren – Enten alene eller et par dråber i min bodylotion, MEN jeg er også ret vild med, især, bløde, glatte ben om sommeren. Det giver bare en dejligt, livligt, jævnt og glødende look til de blege ben.

Især tre olier hiver jeg frem, når benene skal fremstå… pænere end normalt 🙂

  1. RAZspa liquid gold Hold nu kaje, Bøje, den er vild! Guldglimmer (Grønlandsk fattigmandsguld) og mandelolie, arganolie og E-vitamin skaber rammen for en vidunderlig olie, der virkelig gør en forskel for hele kroppen. Og især benene, som får den vildeste glød af sommer blot ved få dråbers brug. Den skal rystes godt, før brug. Olien koster 350,- og der er til hundrede år (eller deromkring) Den kan købes lige her. Raz, ejeren af RAZspa, bruger den selv i ansigtet dagligt. Som han selv siger : Man kan ikke få nok glimmer 🙂
  2. o.Moi Port-Louis body oil – Den er både lækker OG smart, for den er med til at holde insekter væk om sommeren. Myg og andre små bæster. Derudover fugter den i dybden uden at fedte/klistre. Duften er speciel, men på en frisk, sprød måde. Et duftmix af lemongrass, ylang-ylang, appelsin og lime. Olien er et mix af sesam og sojaolie. Den koster 390,- og kommer med en smart doseringspumpe og i verdens smukkeste koboltblå emballage. Den kan købes lige her.
  3. Codage L’Huile (luksusolien) som både er smuk og yderst plejende med hele 8 (!!!) olier i ét unikt mix. Blandt andet : kokosolie, baobabolie, og vindruekerneolie. Olien kan bruges på hele kroppen, og i hårets spidser, og så er der hele 100 ml i, så der er til laaaaang tid. Olien koster 375,- og kan købes lige her.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *