Alle indlæg og emner.

Friske fødder i sommersandalerne.

Så er sommeren her – Officielt, hvis vi kigger på datoen – Selve vejret, der svinger som en gynge i vinden, er en anden snak.

Jeg er i hvert fald begyndt at gå med bare fødder i sandaler. Det betyder, at fødderne skal være pænere, end de er i mine gamle vinterstøvler ?

Det ordner jeg udelukkende ved at bruge produkter fra ‘apotekets’, som jeg har skrevet om tidligere lige her. Jeg er stor tilhænger af apotekets pimpsten, blandt andre, som jeg bruger 2-3 gange om ugen efter badet, hvor den hårde hud er blevet opløst af det varme vand og kan slibes af, effektivt og skånsomt, ved hjælp af stenen. Den er, som sagt, meget effektiv, og hjælper mig med at holde den hårde hud nede. Jeg smører mine fødder ind i apotekets 24-timers creme hver morgen og aften, og jeg bruger hælstift, også fra apotekets, hver aften. 

Hver morgen, før jeg stikker fødderne i mine lukkede ballerinaer, sandaler eller pumps, sprayer jeg fødderne under fodsålerne med apotekets nyhed : apotekets fodspray. Den er genial. Fra det første pift, kan man bare mærke og dufte friskheden, og den kølende fornemmelse, der ligesom vækker fødderne. Den indeholder mentol, som er med til netop dette. Super lækker, kølende fornemmelse. Jeg er vild med det. Den sørger for at modvirke fodsved og lugt, som jo altså hurtigt kan forekomme i lukkede sko. Derudover virker den fugtgivende og plejende, grundet glycerin. Den står sammen med mine sko, så jeg husker det hver morgen. Den er guld værd. 

Den kan købes her til 59.95,- 

-Mette Milan 

Sorry – Ikke det lækreste billede, MEN det er for at vise, hvor effektiv pimpstenen er!

Produktet er blevet tilsendt til test – Meningen er min egen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *