Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Sensational serum på spray!

Første gang jeg så disse sprays sidste år, var jeg sikker på, at det “bare” var en facemist. I ved, ja, ja, pift-pift og her er lidt fugt til din hud, som langt de fleste sprays til ansigtet tilbyder.

Men hvor tog jeg dog grueligt fejl.

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Nano sprays.

Nano betyder ‘milliardtedel’ – Så kan I godt regne ud, at når noget i et produkt er nanoriseret, så er det småt. Som i virkelig, virkelig småt. Og jo mindre molekyler og partikler man har i sine produkter, jo mere effektivt trænger det ned i hudens lag, som I i øvrigt kan læse mere om her.

Disse spray er, udover at være delt op i milliardtedele og dermed designet til at trænge dybt ned i læderhuden, spækket med de vildeste ingredienser. Alt fra l-ascorbinsyrer til guldpartikler og pulver fra perler, der er rig på aminosyrer. Og ultrarent vand.

De forskellige sprays og deres effekt.

  • Hyaluron & collagen: Denne bandit indeholder et højt indhold af hyaluron, der er med til at binde fugten i huden. Derudover indeholder den koncentreret A-vitamin, og det her særligt, meget, meget rene vand. Det tilsammen giver huden en opstrammer, reducerer fine linjer og rynker, styrker celleforbindelserne, understøtter sårheling/lindrer irritationer i huden.
  • Vitamin C: indeholder en høj koncentration af vitamin C, men også ingredienser som salicylsyre og ultrarent vand, der alle sammen fungerer som en immun-booster for huden. Den arbejder med dehydrering, hyperpigmentering og rynker. Derudover er vitamin c fantastisk i forhold til irritationstilstande i huden (urenheder m.m.) og virker dermed helende på huden. Den er helt fantastisk til kombineret hud, med tendens til fedtet t-zone, tilstoppede porer og udbrud i tide og utide. Den arbejder på at skabe den rette balance i en hormonel, stresset hudverden.
  • Pearl & gold: Her er der tale om ferrarien indenfor antiage! Vroom vroom. Knuste perler, der er rige på aminosyrer, resveratrol, guld, der aktiverer cellefornyelsen, ultra rent vand – Alt sammen mixet sammen til en meget kraftfuld og effektiv serum, der arbejder på at stramme op, regenerere, udglattende, udjævnende, beroligende på hudtilstande som rosacea, giver huden glød, normaliserer melaninprocessen m.m. Den er så vidunderlig.
  • Cu-peptid & Vitamin B : En regenererende serumspray, der virker antibakteriel, skaber balance i hormonstyret hud, urenheder holdes nede, stimulerer cellerne, og optimerer bindevævsstrukturen, så huden bliver fast og jævn. Ingredienserne er også med til at øge hudens stofskifte. Jeg kalder denne for “hverdags-stress” spray, da den skaber ro i huden trods alle vores hverdagsstressede situationer, hormoner, osv. Især uren hud har gavn af denne spray, da kobberpeptidet går ned og virker betændelses-hæmmende i vores porer, og giver vores hud styrke og modstandskraft.

Fire fantastiske serumsprays til alle hudtyper. I flasken er der 75 ml, ca. 750 pump. Det er noget mere end det der er i de almindelige 30 ml seraer 😉 Jeg er vild med det ultrafine dysehoved, der ligesom forstøver væsken på huden stille og fint. Ikke noget med kæmpe vandpjask i hovedet, men bare helt, helt perfekt! Og jeg frisker op nogle gange i løbet af dagen, henover make-uppen. Serummet trænger ned alligevel.

I kan læse meget mere om dem lige her.

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *