Alle indlæg og emner.

Når mascaraen skal sidde lige i skabet.

Jeg nøjes sjældent med kun at bruge én mascara. Jeg kan godt lide at bruge minimum to af gangen – Ovenpå hinanden. Jeg er f.eks kæmpe fan af IDUN Minerals GULL. der giver mine vipper den bedste fylde, og efter den forsegler jeg lige vippernes spidser med VATN, også fra IDUN Minerals, som er vandfast, og som kun kan fjernes med varmt vand (eller M2 Beautés make-up remover) Jeg bygger simpelthen vipperne op og afslutter med at fordele dem med verdens mest uundværlige sag – Nemlig en vippekam. Jeg bruger den ergonomiske fra M2 Beauté. Den er genial.

Flotte vipper i punktform

  • Jeg bruger vippeserum fra M2 Beauté hver aften. Den styrker vipperne, og får dem til at vokse, som “ukrudt” på den fede måde.
  • Jeg er glad for at bukke mine vipper en gang imellem – Jeg bruger en billig vippebukker, som jeg købte på apoteket for flere år siden. Det gør lige dét ekstra for vipperne med en lækker bue. 
  • Jeg bruger pt to gode mascaraer dagligt. Jeg veksler mellem GULL og EIR CURLING, men forsegler altid med VATN. Alle tre fra IDUN Minerals. Når jeg virkelig skal give den gas, bruger jeg M2 Beautés 3-in-1 mascara, med tre udskifteligt børstehoveder. Skide smart. Så veksler jeg mellem dem. 
  • Til sidst fordeler jeg vipperne med min vippekam fra M2 Beauté.
  • Og så nyder jeg synet af flotte, adskilte vipper, der holder hele dagen. 

Det er vigtigt for vippernes sundhed og vækst, at man fjerner make-uppen og mascaraen hver aften, før sengetid. Mascara virker udtørrende på vipperne, så de har brug for at blive rengjorte hver aften, så de kan regenere og trives. Jeg bruger (flere gange dagligt) M2 Beautés eyezone conditioning Care complex, som nærer vipperne fra rod til spids med skønt mix af acai bær, vitamin B5, hydroliseret kollagen og hydroliseret soyaprotein. Den kan både bruges til vipper og bryn, så jeg “giver den gas” morgen og aften. 

-Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *