Hudplejeprodukter · Rens.

Derfor renser jeg let hver morgen..

Jeg starter sgu med billedet – Så kan I se hvorfor.

Hver aften renser jeg min hud i dybden – Det vil sige, at jeg smører en fed rens på i form af gel, olie eller balm, masserer den godt ind i min beskridte hud og renser godt og grundigt med rensebørste eller vaskeklud, så når jeg kører en vatrondel henover ansigtet bagefter, er der ikke en eneste støvpartikel på den.

Hver morgen kører jeg en vatrondel henover ansigtet med micellar water på, og hver morgen ser den (ellers) hvide vatrondel ud, som på billedet ovenover.

Hvad sker der i løbet af natten?

Når vi lægger vores yndige små ansigter ned på vores hovedpude, for at sove, flyver der støv og baktusser rundt i vores luft, som så lægger sig på huden. Puden er jo altså heller ikke pinligt ren hver dag, vel. Vi taler selvfølgelig ikke om farlige mængder skidt eller noget, men nok til at kunne tilstoppe porer, og forårsage urenheder, når man ikke får det renset bort om morgenen. Især os med den kombinerede, fedtede hudtype har glæde af lige at få renset let hver morgen. Jeg renser aldrig ansigtet med sæberens, olierens m.m. om morgenen – Det er ikke nødvendigt, men en mild micellar water, som Beauté Pacifiques ONE STEP rensevand, der renser mildt og fugter huden eller Codage pre-treatment toning lotion, som også indeholder salicylsyrer, frugtsyrer og niaciamid, der er meget effektiv ifht urenheder og fedtet hud. De to gør arbejdet til UG, uden at udtørre. De fjerner det fedtede, beskidte lag, så huden er klar til serum og creme, der NU trænger endnu bedre ned i huden.

Beauté Pacifiques ONE STEP kan købes til 189,- i Matas lige HER

Codage Pre-treatment toning lotion kan købes hos get the GLOW til 295,- lige HER

Der er mange, der har stillet mig spørgsmålet :”Behøver man rense om morgenen, når vi har renset godt om aftenen?” Næh, det behøver man ikke, men jeg tænker at billedet og det jeg skriver giver lidt mening 🙂

-Mette Milan

Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *