Rens. · Tests. · Tips og tricks

WIPEOUT! Rens kun med vand.

Da min leverandør introducerede mig for denne nyhed fra Magnitone (Wipeout) mikrofiberklude var jeg sådan lidt :”Ja, ja, det er fint“, og fik faktisk ikke bestilt kludene hjem til Mette-test i første omgang – Hallo! Jeg mener : en lyserød, bamse klud,  der kan fjerne foundation, make-up, mascara og skidt og snavs kun ved brug af varmt vand. Get real. Jeg går sgu ikke udenom mine elskede renseprodukter. Sådan tænkte jeg.

Så fik jeg en klud hjem sammen med nogle andre produkter jeg havde bestilt, og så måtte det jo prøves. Jeg tester ALTID samtlige produkter, før de overhovedet kommer på hylderne, for jeg vil kun sælge produkter jeg kan stå inde for. Men det ved I jo.

Jeg valgte at dele mit førstehåndsindtryk på snapchat, så alle ligesom kunne se og følge min allerførste reaktion. Jeg var egentligt meget klar til at smide kluden i skralderen, fordi jeg vitterlig ikke troede den kunne noget.

Men se med her:

Som I godt kan se og fornemme, blev jeg MEGET overrasket. Virkelig. Jeg havde fuld krigsmaling på den dag. Foundation, pudder, blush og mascara, settingspray og seriøst, den fjernede det hele i et snuptag.

Hmm… ” Tænkte jeg så. Gad vide om huden kan tåle en kridhvid vat rondel med Beauté Pacifiques super eraser (ONE step) på efterfølgende. Vil der være noget tilbage på den? Det er i hvert fald den ultimative måde at teste det på.

Endnu en gang : WOW! Så tog jeg et lille kig på den lyserøde babyklud. Der var alt min foundation og mascara. Og dette var blevet fjernet KUN med varmt vand og intet andet. Denne klud er simpelthen fantastisk – Især til de med sart hud, der ikke tåler noget på huden, men som gerne bare vil have renset. Eller til den normale hudtype, vil den også fungere upåklagelig.

Jeg bruger den ikke hver dag, da min hud er kombineret og  (desværre) har brug for rens og de ingredienser, mine rense nu indeholder, men den er med mig på samtlige ture og weekendophold, og jeg bruger den også en gang eller to om ugen, når det skal gå lidt hurtigt.

To klude koster 129,- | De kan genbruges op til 1000 gange, og skal vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. Det er for let. Nemt, som Gulddreng ville sige.

De kan købes lige her.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.