Alle indlæg og emner.

Fantastisk maske til fedtet hud.

I sommertiden begynder min t-zone, som regel, at skinne, som en glaseret skinke. I år har heldigvis være minimal grundet denne blandt andet, men helt klart også på grund af ‘Bamboo scrub & mask’ fra o.Moi. 

Denne maske er så lækker, at jeg har lyst til at æde den! Seriøst ? Dens konsistens er, som hvid cremet chokolademousse, og så dufter den så vidunderligt af pebermynte. Masken indeholder bitte små bambuspartikler, der polerer hudens overflade og løsner hudorme, så man kan fjerne dem bagefter. Derudover indeholder masken også kaolin, kakaosmør, og hampolie. Den absorberer det overskydende fedt i huden, så huden bliver mat og jævn efter 15 minutter med denne på. 

Har man sart hud, kan den også bruges. Man skal blot være mere forsigtig, når man skrubber og lade den sidde på 3-5 minutter, fremfor 10-15 minutter. Man skal huske på, at den stripper huden for overflødig fedt, og det fedt har sart/tør hud brug for. 

Jeg bruger den 1-2 gange om ugen pt – Den er super drøj i brug. Det er altid et plus ➕

50 ml koster 379,- og 10 ml koster 99,- lige her

-Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *