Alle indlæg og emner.

YsthéAl INTENSE fra Avené.

For en måned siden modtog jeg et spændende produkt fra Avené
[tilsendt til test]
Det var deres nye produkt : YsthéAl INTENSE – En intens natcreme med aktive ingredienser som : retinaldehyde, der er et effektivt forstadie til A-vitamin og er med til at regenere og udglatte huden.
Retinaldehyde har en mildere reaktion på huden = skulle give færre irritationer i huden, end hvad en skrap omgang A-vitamin kan gøre, men er dokumenteret gavnlig mod rynker, fine linjer og solskader på samme niveau, som a-vitamin.

Jeg har brugt produktet hver aften i 16 dage – Og allerede efter 3 dage kunne jeg se og mærke en forskel!
Min hud blev ret hurtig super blød, mere jævn, der hvor min hud kan være ujævn i nuancer OG jeg mærkede en forskel ifht hudorme og urenheder 👍🏼
Jeg anbefaler naturligvis, at man, med hudens cyklus på 28 dage taget i betragtning, bruger den længere tid end jeg. Enten som en intensiv kur over nogle måneder eller som en natcreme.

Cremen er gul, når den kommer ud af pumpen, men gør ikke huden gullig. Jeg smurte den på (efter serum) hver aften. Den tørrer enormt hurtigt ind og min hud føltes derfor helt tør. Derfor kan jeg godt lide at smøre en meget fugtgivende serum under.

Produktet har en peelende effekt på huden, virker udglattende, er revitaliserende, giver god glød og er helt uden parfume.

Den koster 229,- og kan købes lige her.

Pssst… FØLG med på Instagram (make_everything_up) i løbet af mandag – Måske kan I få huden i denne sag 🤞🏼

-Mette Milan

Produktet er blevet sendt til test – Meningen i det ovenstående er min egen!

4 thoughts on “YsthéAl INTENSE fra Avené.

  1. Vil den kunne bruges sammen med min elskede og uundværlige t-zone peeling fra Pudderdåserne? Det lyder til at denne også indeholder syrer? Mange hilsner Anne

    1. Starte ud med at smøre den på hver anden aften, og når der er gået 2 ugers tid, kan du forsøge dig med hver aften. Sart hud kan godt anvende den, men prøv dig altid forsigtigt frem, som med alt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *