Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

En bodylotion, der kan noget!

(Produktet er sendt til test – Meningen er min egen)

For små fire år siden, købte jeg en bodylotion fra Beauté Pacifique. Jeg havde næsten alt derfra, fordi mærket var/ER så fantastisk godt. Men den der bodylotion, den sagde mig sgu ikke noget. Jeg prøvede den et par gange, og synes den gang, at den var klistret og ligegyldig, og gav den væk. Dumt dumt dumt.

HELDIGVIS bliver man så meget klogere, og jeg har været så heldig at få muligheden for at prøve den igen. Og min opfattelse er HELT anderledes denne gang, for den kan noget!

Keratosis Pilaris

Det er en hudtilstand mange har – Det ses oftest på arme, kæben, og lår. Det er små bitte røde prikker, og de er kosmetisk generende. De gør ikke ondt, eller andet, men det er irriterende at have så ujævne arme. Tilstanden foregår faktisk i hårsækkene – En form for betændelse. Man kan ikke fjerne tilstanden, men den kan dæmpes betydeligt, og det har Beauté Pacifiques creme været med til hos mig på en uge. Jeg er sikker på, at det er det høje indhold af A-vitamin og det høje indhold af Squalane har gjort forskellen.  Mine arme er mere glatte og jævne, end de har været i 15 år.

Jeg smører morgen og aften, og bruger den selvfølgelig også andre steder på kroppen. Cremen er dokumenteret til at forøge hudens fugtindhold med op til 65% på blot 30 dage. Det kan jeg skrive under på er helt sandt. Ingen tørre albuer, betydelig reduktion af knopper og pæne ben efter barbering. Cremen kan købes lige her til 249 for 200 ml eller, hvis du vil have dobbelt op med pumpe, så koster den 455,- lige her.

Så har du tør hud/ru hud/ rød hud – Så hop forbi Matas og få en prøve, eller bestil hjem. Konsistensen er let og “glat”, så den er enormt drøj i brug. Jeg bruger 4 pump til hele min str. 42 krop 😉 Jeg er VILD med den og er faktisk mega nede over, at jeg ikke fik fat i den før sommerferien. Jeg er nemlig ikke så god til at gå rundt med bare arme, pga. de knopper. Jeg er lærer, og mange børn spørger, hvad jeg fejler :-/ Så undgår altid den lange snak om Keratosis Pilaris ved at dække mine arme til. Det behøves så absolut ikke længere!

#onehappyhoneymonster

-Mette Milan

 Produktet er sendt til test – Indlægget indeholder affiliate links – Meningen er min min min!

One thought on “En bodylotion, der kan noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *