Alle indlæg og emner.

Forskellen på hajlever og planteudtræk!

Eller med andre ord : Squalene og Squalane. Pånær ét vokal, staves det jo helt ens.

En sød følger, som bare lige ville informere mig omkring, hvad hun en gang havde læst, skrev til mig forleden på snappen, om jeg var klar over, at Beauté Pacifiques bodylotion (som jeg har anbefalet her) indeholdt Squalene, som altså kom fra/var udvundet fra hajlever, og deraf navnet : Squalus, som er navnet på slægten af hajer.

Og hun har jo, i princippet, fuldstændig ret i, at Squalene, i "gamle dage", og i ganske få tilfælde i dag, er udvundet fra hajens lever. Men Squalene findes IKKE i Beauté Pacifiques produkter – Der findes ingrediensen : Squalane. Og den squalane, der findes i Beauté Pacifique og alle andre produkter jeg smører på min hud, indeholder plantebaseret, udvundet fra oliven, squalane – Og INTET med haj, snegl, silkelarver eller bisperm i.

Beauté Pacifique tester ikke på dyr og deres produkter indeholder ikke dyr. Så I kan være ganske trygge ved brugen af deres skønne produkter.
Det samme gælder f.eks samtlige produkter på mine hylder i shoppen. Alt er plantebaseret 😊

Man anvender i dag Squalane udvundet fra oliven, og effekten skulle endda være bedre (flere antioxidanter), men også billigere og dyrevenlig. Det er vi vidst mange, der er rigtig glade for.

Man kan belære mig om meget, men ikke omkring ingredienserne i mine elskede produkter. Det har jeg helt styr på, for jeg er modstander af produkter testet på dyr eller produkter med dyr i 👎🏼 Det tester jeg altid til bunds, før det smøres på nogen steder ✨
Men når det er sagt, så er det også dejligt, at I som forbrugere er "kristiske", når I køber noget. Husk altid at undersøge det til bunds, for hvor vil det være ærgerligt at holde sig fra et produkt, som ovenstående, fordi man tror, at der er hajleverolie i 👀

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *