Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Rens. · Tests. · Uren hud.

Den hjalp mig gennem cyklus denne gang…

Og det i sig selv er ret imponerende.

For når cyklus sætter i gang hos mig, kan min hud godt blomstre, uanset hvor meget jeg ‘nurser’ den. Jeg blomstrer især på hagen (Normaltvis) og lidt i panden.

Men ikke denne gang. Pånær en lille bitte bummer i panden, var det ikke at se, at jeg havde hormonfest i kroppen.

Jeg har, som det nyeste, brugt en ny creme denne måned. Cremen hedder ‘Lemon face cream‘ og er fra o.Moi skincare. Jeg bruger den især hver morgen, da den har en vidunderlig effekt på fedtet hud også. Den er let og lækker at have på under make-uppen.

Denne sag indeholder A og E vitamin, hempolie, og en blanding af olier fra tea tree, citrus og ylang-ylang.Citrus kan nogen godt reagere på, hvis man er meget sarthudet, så man skal lige være obs. Men min hud… Den ELSKER denne creme og dens ingredienser.

Denne creme siges at rense huden og regulere sebum i huden – Tjek og tjek ✔️

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en cyklus uden urenheder!

Den kan købes her til 395,- ?

 

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *