Alle indlæg og emner.

Fullsize hermed bestilt ✔️

Jeg prøvede jo en hype forleden (1 år eller flere for sent) men jeg bestilte fire små masker hjem fra GlamGlow. Jeg var nysgerrig på disse fire, som havde floreret rundt på insta og diverse blogs i lang tid. Jeg har været igennem alle fire en gang, men én maske har jeg allerede brugt to gange og bestilt hjem i fullsize, fordi den er så hammer åndssvag god! ? Allerede første gang jeg brugte den, kunne jeg se og mærke en kæmpe forskel. Det er masken : ‘Youthmud – tinglexfoliate treatment’, der tog røven på mig.

Den gør min hud så blød, at det er helt ufatteligt.

Sådan her bruges den :

  1. Rens huden.
  2. Smør masken på huden med hænderne eller en pensel.
  3. Lad den sidde 10 minutters tid.
  4. Gør hænderne våde og massér ansigtet med masken på, så skrubbekornene aktiveres på huden.
  5. Massér med et let tryk i cirkulære bevægelser.
  6. Skyl masken af.

Vupti – Verdens blødeste, mest jævne hud.

Bagefter giver jeg huden en ordentlig omgang fugt, fordi sådan en kombi af lermaske og scrub, kan godt lige strippe huden for olie/fedt. Og så må vi i gang med en god fugtgivende serum.

Masken indeholder kaolin, magnesium og frugtekstrakter. Et godt mix til en kombineret/uren hud. Masken kan mærkes (!!!!) på huden. Den prikker og stikker, især der, hvor ens porer er store.

Nå, men anyways – Jeg har lige bestilt fullsize hjem i dag fra Matas! Den må jeg bare have i beautyskuffen ?

Den koster 385,- for 50 ml lige herVil man prøve 15 ml først, så er det denne herdu skal hapse til 135,-.

 

-Mette Milan

 

Linksene indeholder affilate links.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *