Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests. · Tips og tricks

Hudskrøner #1

Jeg har tænkt mig at lave en lille “serie” omkring hudskrøner, fordi der findes så mange af dem. Dem kan vi lige så godt få manet til jorden med det vuns.

Den første hudskrøne jeg vil skrive om er :”Når det kan mærkes på huden, så virker det“.

Jeg har selv været stor tilhænger af den sætning, som ung, men faktum er : Nej, nej, nej.

Effekt og “smerte” har intet med hinanden at gøre på den måde – Man kan sagtens have en peelmaske på, der ikke kan mærkes, men som gør arbejdet til UG, hvor andre, der prøver samme maske er mærker den sindssyg meget. Effekten er, som regel, den samme, selvom den ikke mærkes på samme måde. Alles hud er forskellige. Nogle hudtyper er tynde, tykke, grove, fine – Man kan aldrig sammenligne, og det samme gælder effekten af et produkt.

Svie og smerte i forbindelse med et produkt er ikke altid sundt eller godt, og man skal især holde øje med, om huden bliver rød, hævet, varm og irriteret! Bliver huden intet af det skrevne, er “svien” et tegn på detox, udrensning af/i porer, gamle urenheder/små sår, der renses og derved mærkes det ekstra meget. Svier det ikke, er gør masken, serummen bla bla det samme ✌?

Så derfor lover jeg f.eks. aldrig, at andre får samme effekt af et produkt, som jeg selv gør, for det kan man ikke. Forleden var der én der skrev til mig, om jeg kunne love samme effekt af en serum på hende, som jeg selv havde haft. Jeg kan garantere, at serummet gør et eller andet, men jeg kan aldrig love samme effekt.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *