Alle indlæg og emner.

Smukke, matte læber!

[Produkterne jeg skriver om i dette indlæg, er sendt til test/sponsoreret – Meningen er, som ALTID, min egen]

Noget af det, som jeg er mest tilfreds ved hos mig selv, er mine læber. Jeg synes de er smukke. Fyldige, røde og bare pæne. Jeg har dog, nogle gange, tænkt på at eksperimentere lidt med dem, og prøve at få lidt fillers i, bare for at se, hvad der sker, men jeg tør sgu ikke ? Jeg arbejder med nåle næsten hver dag, men er selv mere eller mindre panisk angst for dem. Og er man tilfreds med noget, skal man jo egentligt ikke pille ved det, vel?

Anyways, jeg kan også godt lide at eksperimentere med læbeprodukter, for det giver også læberne og ansigtet et helt andet look. Jeg er ikke så god til at huske at smøre læbestift, lipgloss eller andet farverigt på læberne dagligt, men prøver at huske det en enkelt gang imellem. Faktisk HADER jeg lipgloss, så dem gider jeg aldrig smøre på. Mit hår sidder fast i det og det er bare trælst. Jeg bruger bare læbepomade. Dagligt.

Men for et par uger siden, fik jeg tilsendt nogle smukke læbeprodukter fra det meget hypede brand ‘Anastasia Beverly Hills‘.

Liquid Lipstick’ er højtpigmenterede læbeprodukter i en flydende, cremet formel. Læberne bliver matte, flot farvede og bedst af alt : den holder på læberne i mange, mange timer! Det er helt vildt.

Jeg var lidt “bekymret” for, om den matterende formel ville udtørre mine læber, men det gør den ikke. Ofte har jeg brugt læbeprodukter, der udtørrer så meget, at jeg er nødt til at bruge læbepomade i døgndrift i flere dage efter. Men disse fungerer helt fint ✨??

Jeg har fået tilsendt nuancerne :

Naked – Beige, nude nuance.

Lovely – Smuk, støvet rosa nuance.

Sarafine – Sexet, mørkerød nuance.

Naked får mig desværre til at ligne grisling fra Peter Plys – Det er måske meget sødt i nogens øjne, men ikke i mine ? Farven falder simpelthen for meget ind med min egen hudtone på en eller andet sær måde. Mixer jeg den med ‘Lovely’ bliver farven faktisk pæn.

Til gengæld er jeg fuldstændig og aldeles forelsket i både ‘Lovely‘ og ‘Sarafine‘ – Sarafine er måske mere til fest og ballade, tænker jeg, hvor Lovely kan bruges dagligt.

Faktisk har Lovely været på mine læber, næsten, dagligt siden den kom ind ad døren. Den er SÅ smuk!

Emballagen er feminin og enkel at have med i tasken på farten. Prisen er ganske fornuftig, synes jeg, for sådan en ultraholdbar, kvalitets lipstick. 220,- lige her.

Jeg har selv kig på farverne : ‘Rio‘ og ‘Spicy‘, to hidsige madammer, som jeg vil have klikket hjem her til det triste, grå efterår.

Hvorfor ikke være bedre til at peppe hverdagen op med lidt farve? Er I med på en farverig november? En lipstickchallenge, hvor man skal have læbestift på hver dag? ??

-Mette Milan

Produkterne er tilsendt til test – Meningen er min egen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *