Tests. · Tips og tricks

Hudskrøne #2

Når man vokser sig i ansigtet, kommer hårene tilbage i en endnu mørkere, stridere form.”

Nej, de gør da ej! Tværtimod, har voks af hårene en tendens til at hindre væksten i hårsækkene i nogle tilfælde. Hårene kommer hverken tykkere eller mørkere eller hurtigere ud igen. Mange oplever endda tyndere, lysere hår efter, at de er begyndt at vokse. Det er inkluderet mig selv.

Så man kan trygt lade sig vokse, MEN vær påpasselig og hop ikke i alt! Jeg har selv haft meget dårlige oplevelser med Veet easy wax – Min hud på benene var ødelagt (seriøst) i over to år. Læs mere her. Men jeg har haft rigtig god succes med Hevi Sugaring (LÆS) og senest hardwax/waxpearls.

Jeg elsker følelsen af super bløde ben, der er hårfri i op til 3-4 uger! Jeg oplever ikke indgroede hår ved voksning, som jeg oplevede ved epilering.

Ulempen ved voks er, at det gør herre nas. Det gør det virkelig, men man vænner sig heldigvis til det og bliver mere og mere “immun” med tiden.

Vær opmærksom, og varsom – Det er mit bedste råd til jer.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *