Tests. · Tips og tricks

SEPTEMBERS goodiebox

Produktet er sendt til test – Dermed reklame – Meningen er min egen!

Hver måned modtager jeg goodieboxen fra goodiebox.dk, og det er altid en herlig overraskelse. Konceptet er skønt. Det koster 169,- inkl porto, og så henter man bare pakken på posthuset hver måned. Indholdet overstiger altid den pris man giver x 3. Sidste måneds goodiebox indeholdt for 650,-, så der er penge at spare, hvis man, som jeg, er vild med overraskelser og beauty.

Denne måneds goodiebox fik sendt mig, mentalt, tilbage til min tidlige ungdom, og det var lidt sjovt. I boxen lå den legendariske 8-hour creme – Udover den hæslige duft “Red door” fra Elizabeth Arden, husker jeg min ungdom for denne salve, der kunne det hele. Jeg brugte den på mine læber, i stedet for 90’ernes shiny gloss, som jeg ikke kunne fordrage, fordi mit hår sad fast på læberne, og jeg husker den som en virkelig hurtig sårheler og smertelindrer, når man havde en øm bums eller havde skrabet sine knæ, fordi man var ude og stå på rollerblades (JA, det var den gang, hvor jeg var aktiv) Så da jeg så den ligge der i kassen, blev jeg sgu helt glad og grebet af melankoli. Cremen var dyr for 15-20 år siden. Virkelig. Så det var en salve vi havde stående derhjemme til “akutte” tilfælde og nødssituationer.

Jeg har genkøbt den en del gange i løbet af min voksentid også, men der irriterede duften mig så i en længere periode, og jeg fik den dermed aldrig genkøbt. Nu er den her altså igen, og jeg glæder mig til at bruge af den.

Produktet indeholder en del salicylsyre, og det er jo derfor den har været så effektiv på mine bumser, da jeg var ung.  Salicylsyrer holder området rent, da den peeler og eliminerer bakterier m.m. Derudover indeholder den E-vitamin og petrolatum. Sidstnævnte beskytter og fugter huden. E-vitamin genopbygger og reparerer.

Multisalven har modtaget et hav af prestigefyldte priser gennem de sidste mange år  – Cremen kom frem tilbage i 1930, så vi har med en ældre, meget fin dame at gøre, der stadig gør sit ypperste for at skabe balance i hudens udfordringer. Elizabeth Arden, herself, brugte endda cremen til hendes hestes ben, for at lindre og behandle dem. Navnet “Eight hour creme” kommer af, at mange af Elizabeth Ardens klienter oplevede en god effekt allerede otte timer efter påførsel af denne tryllesalve.

Mange make-up artister, worldwide, bruger salven til at holde brynene (Ikke brysterne) på plads med, eller ovenpå øjenlåget for at skabe en “glossy” effekt. Den kan bogstaveligt talt bruges til alt og alle.

Den kan købes lige her, hvis man skulle være interesseret i at prøve – Ellers kan I nå at bestille denne måneds goodiebox endnu. Bryder man sig ikke om duften af cremen/salven, fås den i en parfumefri version også.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *