Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Efterårs-MUST HAVES!

 

Den er her sgu allerede – Efteråret. Årets smukkeste, men også mest triste, årstid. Synes jeg.

Jeg elsker nuancerne i landskabet lige nu. Rødglødende, kobberfarvede blade overalt. Jeg elsker også, at det er “tilladt” at sidde i sofaen med varm kakao (og flødeskum) og bare stene til Gilmore Girls (Igen, igen) eller læse i en god bog.

Efteråret, og skiftet dertil er dog lidt hård ved vores hud. Dog kan man “trylle” både glød og farve frem ved hjælpe af ganske få produkter. Her er  de fire produkter jeg bruger til at fremtrylle lækker, naturlig (!!) glød.

  • Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse – Den ENESTE selvbruner, der virkelig har gjort jobbet til UG i første hug. Har I fulgt med i noget tid, ved I godt, at selvbruner og jeg er FJENDER! Cocoa Brown er så let at fordele (hvis man også har handsken) og det smarte er, at den kan vaskes af efter 1 (en smule farve) ,2 (medium) eller 3 (Okay med farve) timer. På den måde kan den styres helt vildt godt. En flaske med 150 ml koster 99 kroner lige her. Den er vegansk og holder i 5-7 dage ad gangen. Denne selvbruner er sindsyg populær i England, og derovre sælges der 3 (!!) flasker i minuttet.
  • Vita Liberata Trystal pressed powder – Denne har jeg både i løs og fast form(sidstnævnte fik jeg tilsendt til test for et par måneder siden) Den er bare genial, hvis man vil have glød og ikke gider fedte rundt med selvbrunerspray hver 7 dag. Denne pudder opbygger også en nuance i huden gennem længere tids brug. Allerede efter 4-6 dage ses resultatet. Den er smuk, naturlig og smart! Jeg anbefaler, at man køber en kabukibørste i samme ombæring, for det bedste resultat. Trystal pudder kan købes her fra 275 kroner. Jeg har skrevet om den i løs form her – Allerede dengang var jeg begejstret!
  • Codage no 3 Radiance and energy – No shit! Hver gang jeg har brugt denne fast i en periode på 3-4 uger, får jeg SÅ mange komplimenter omkring gløden i min hud. Mange spørger endda, om jeg har været ude og rejse. Den skaber den vildeste, flotteste, ægte glød i huden, samtidigt med, at den nærer, fugter og reducerer de helt fine begyndende linjer hist og her. 87% af de, der har testet denne serum, oplever en tydelig glød/sundhed i huden. Seraet indeholder både vitamin A, E og C. Et meget kraftfuldt mix. Serummen kan købes her fra 295,- Den står ALTID på min hylde!
  • Oskia Renaissance mask – Ingen anden frugtsyremaske slår denne! Basta. Den er så vild. Det er ikke for sjovt, at den har vundet 8-9 store, prestigefyldte beautypriser. Den virker. Den skaber en jævnhed og en glød, som man elsker efter første gang. Naturlige Frugtsyrer (AHA’s), passionsfrugt, citron, vindrue og ananas frugtsyrer eksfolierer ved blidt at løsne det øverste lag af de døde hudceller og aktivere  cellefornyelsen, mens papayaenzymer fjerner døde hudceller, grå og kedelig hud, dybderenser og forfiner tilstoppede porer. Mælkesyrer reducerer fine linjer ved at stimulere cellefornyelsen og gøre huden blød. Ribose forøger cellerespirationen og genoplader hudens med ny energi ved at stimulere ATP (celle energien) Den naturlige anti-histamin Butterburlindrer irritation og fremmer helingen i huden. Swiss Garden Cress Liposomer  efterlader teinten balanceret, udjævner og lysner ved at reducere melanin produktionen med 47%. Og sidste, men ikke mindst forhindrer Prebiotisk Alpha-Glucan Oligosaccharider bakterier i at spredes og holder derved huden sund og frisk. Den er dyr (545,-) men absolut hver en krone værd. Den kan købes lige her.

 

-Mette Milan

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *