Alle indlæg og emner. · Tests. · Tips og tricks

Beautypuden alle burde eje!

Jeg købte den i februar måned, efter at have været nysgerrig på den i alt for længe. En lille, fin pude med silkebetræk, formet som en gaffelnøgle, nærmest. ‘Save my face pillows’ hed det brand, der stod bag.

820,- gav jeg for den – og tro mig, det var ikke helt let at smide det efter en pude, som jeg ikke vidste, om jeg overhovedet ville blive glad for. For selv om man påstod, at den både kunne : forebygge soverynker, være en god hjælp til uren hud/akne, lette ømhed i nakke/skuldre, forbedre vejrstrækningen, og give en længere, mere intens nats søvn, så var jeg skeptisk.

Det blev jeg ved med at være resten af februar og marts. Ærligt, synes jeg, at den var mærkelig, og fik den ikke brugt ofte nok/vænnet mig til den. Men så ændrede det sig. Om aftenen begyndte jeg tilfældigt at bruge den, når jeg lå og tjekkede mobilen i sengen. Det var meget mere komfortabelt og rart for nakken at ligge indhyllet i pudens form. Så begyndte jeg, at have den med mig på længere ture i bilen, hvor man ligger ad helveds til, når man vil sove lidt. Jeg begyndte at sove med den om natten, fordi det var rart, at ansigtet ikke blev mast ned i puden, og mine spændinger i nakken/skuldrene føltes bedre efter en nats søvn med puden. Den var med mig på Bornholm, hvor den blev brugt i bilen, på færgen og i hytten. Nu er jeg begyndt at tage den med ned i stuen hver morgen, så jeg kan bruge den i sofaen, når jeg kommer hjem, og tager den så med op i seng hver aften efter brug. Bogstaveligt talt, er jeg blevet dybt afhængig af min beautypude! Den GØR underværker, og med den i nakken, sover jeg for det første fantastisk, jeg snorker mindre (siger min mand) jeg har et glat ansigt hver morgen, og slipper for den obligatoriske pudestreg henover ansigtet og mine nakke/skuldersmerter er mindsket efter brug af denne unikke pude.

Den er ikke bare et fancy påfund – Den er så unikt formet og lavet, at jeg vil vove at påstå, at alle vil få enorm stor glæde ud af, at have sådan en pude til alle formål. Den kræver tilvænning, ligesom alt andet. Men for pokker – Den er god!

Jeg vil gladeligt give 820,- igen. Uden tvivl. Og når denne er slidt op efter 4-5 år, bliver der bestilt en ny, uden tøven!

Den findes i to forskellige størrelser, mange forskellige farver og til forskellige priser. Min har et silkebetræk på, som også skåner hårets strå. Og min er den, der hedder :’Le petite’. Køber man den med bomuldsbetræk koster den kun 620,-.

En stor beautypude koster fra 960,- og køber man et sæt med en stor og en lille pude, kan dette erhverves til 1580,- lige her.

Det er en god julegaveønske, eller en forkælelsesgave til ens hud/nakke/søvn/hår/krop✨

Der er dag-til-dag levering, gratis fragt, når man køber for 500,- eller mere og 14 dages fortrydelsesret hos savemyface.dk

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *