Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Mandecremen!

Vi kalder den “mandecremen” herhjemme, fordi det er den eneste min mand vil bruge. Han er vild med den og spørger selv efter den, hver gang den er tom. Sidst åbnede han den endda og skrabbede resterne ud fra bunden på den. Dens emballage er neutral og appellerer til alle køn. Den dufter ganske lidt, og har en lækker “fed” konsistens uden at fedte. Og nå ja, som min mand selv siger :”Der er pumpe på – Det er godt.” 🙂

Ecookings 24-timers creme er bare noget specielt – Og jeg tyr også selv til ofte. Især om morgenen under make-uppen. Den får min foundation til at se jævn og pæn ud, og så synes jeg bare (det kan være det er ren indbildning) at min foundation holder længere og bedre dagen igennem. Den virker bedre, end nogen primere jeg har brugt gennem årene. Og jeg er større fan af at smøre creme på min hud, end primer (der af og til indeholder silikone, som jeg synes virker plastikagtigt på huden)

Jeg kan godt lide, at det er en simpelt creme, man kan anvende over sin serum dag eller nat. At den fungerer godt til begge dele, og til alle hudtyper. Den har fokus på fugtbalancen med ingredienser som : Glycerin, hyaluron, og trylagen.

Cremen koster 269,- for 50 ml og kan købes her. Jeg kunne godt ønske, at Ecooking lavede en 75 ml, eller endda en 100 ml variant. 50 ml bliver brugt op temmelig hurtig, hvis to af os bruger den derhjemme.

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *