Alle indlæg og emner.

I den gode sags tjeneste!

Jeg modtog forleden fire produkter fra Estée Lauder companiesFire produkter, der, i mine øjne, er ganske unikke, fordi de gør noget fantastisk godt. Ikke kun for vores hud, men også for andre mennesker. De gør det endda så godt, at hele beløbet for de her vidunderlige produkter (minus momsen) doneres til en organisation, som jeg har støttet, så længe jeg kan huske det. Nemlig forskningen indenfor brystkræft!

Kræftens bekæmpelse får altid et eller flere beløb af mig i løbet af året. Jeg vil støtte forskningen i kræft til den dag jeg dør. Jeg håber dog, at man er nået så lang til den tid, at kræften er mere eller mindre udryddet.

Det er ét af mine største ønsker.

Estée Lauder hjælper til, at dette ønske kan gå i opfyldelse. Jeg vil her fortælle jer, hvilke produkter, der er tale om, og hvor de kan erhverves!

  • PINK RIBBON knockout eyes Collection

En super flot make-up pung, der indeholder ‘Double Wear stay-in-place eyepencil’, ‘Sumptuous knockout definition lift and fan mascara’ & ‘8 pure color envyeyeshadows’ – Alle tre ting er fra mærket Estée Lauder. Super fint sæt med lækre produkter. Sættet koster 350,- lige her, er LIMITED edition og 280,- går direkte til STØT BRYSTERNE!

  • Advanced nightrepair – LIMITED pink edition – Denne sag har jeg haft før og brugt op. Den gjorde min hud flot og jævn i løbet af kort tid. Den jeg havde var brun udenpå – En lidt kedelig farve, faktisk. Men i forbindelse med ‘støt brysterne’, er flakonen blevet mega pink og ualmindelig lækker! Med denne flaske af gyldne dråber, medfølger en fin nøglering med den lyserøde sløjfe, der er symbolet på støt brysterne. Du kan læse meget mere om den her, hvor den, som det eneste sted, kan købes. 50 ml koster 850,- | 680,- går direkte til forskningen indenfor brystkræft. Den er drøj i brug, så du har til lang tid. Jeg havde min i 6 måneder.
  • Dramatically different moisturizing lotion’ fra Clinique – 200 ml lækker lotion PLUS nøglering, med nuancer af pink, der symboliserer den gode sags tjeneste : PINK RIBBON | STØT BRYSTERNE! Den kan købes til 465,- lige her. 372,- går direkte til forskningen i brystkræft. Cremen er helt ny for mig, så glæder mig til at bruge den nu her i den kolde vintertid vi går i møde.
  • Sidst, men ikke mindst, så har Origins også lavet et produkt, der støtter kræftforskningen. Det er den populære ‘drink up intensive overnight mask’ i en fin, lyserød emballage. Farvel til tør og grå hud! Den koster 195,- og kan købes lige her. 156,- går direkte til forskningen indenfor brystkræft. Masken har jeg i den grønne variant, og den ER effektiv til at skabe optimal fugtbalance i huden.

Fire skønne produkter, der støtter – Det er win-win for os alle, synes jeg ?

Støtter du forskningen indenfor kræft?

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *