Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tips og tricks

HHsimonsen-event.

– Sponsoreret event –

Torsdag d. 12 oktober, kørte jeg spændt til Skærbæk. En lille by, der ligger 20 km fra, hvor jeg bor. Her lå HH Simonsen, hvilket jeg var ret overrasket over. Jeg anede ikke, at HH Simonsen, et kæmpe brand og virksomhed indefor stylingtools i hele verden, lå så tæt på mig. De sidste 6-7 år har jeg haft stylingtools udelukkende derfra. Glattejern genkøbes altid fra HH Simonsen. Derudover har jeg krøllejern (Rod Vs2 Madonna curls) og Rod VS5 deep waver. Sidstnævnte har jeg dog solgt, da den var for tung for mig at arbejde med, men for pokker, den lavede lækkert, bølget hår! Og så bruger jeg i øvrigt også deres elastikker (hair cuddles) religiøst! Ingen andre elastikker kommer i mit hår nogensinde.

Derfor takkede jeg også ja med det samme til at deltage i dette event, som var lavet i samarbejde mellem Amaze.press og HH Simonsen. Mit første bloggerevent, vel at mærke. Jeg deltager aldrig i denne slags, men fordi jeg selv anvender og er meget, meget glad for HH Simonsen, måtte jeg med.

HH Simonsen.

Firmaet startede tilbage i 2002 med bl.a Lisbet Simonsen og Hans Schmidt i spidsen. Det startede i det små med pakninger i garangen, som så blev udviddet til naboers garager, men voksede sig større og større temmelig hurtigt. I dag forhandler de deres produkter til omkring 6000 forhandlere på verdensplan, og har hjemme i Skærbæk i 2000 kvm lagerhal + 750 kvm kontorbygning.

Det er imponerende, og det var ligeså imponerende at komme med rundt og se stedet, hvor geniale hårideer tænkes og udføres. Hans Schmidt fortalte os om baggrunden for HH Simonsen, hvad deres mål er, hvilke produkter de stod for, hvad de stod for m.m. og én ting, især, blev meget tydeligt : HH Simonsen sørger for den bedste service og kvalitet til både forhandlere og private kunder. Der er f.eks. 5 års garanti på deres stylingtools. Servicen er et must og det samme er kvaliteten. Hos HH Simonsen brænder man for begge dele.

Eventet.

Eventet var så genialt sammensat, at det hele både føltes naturligt og spændende hele tiden. Først minglede vi influencers os, fik sat ansigter og navne på hinanden. Jeg fik mødt nogle skønne kvinder, der både var nede på jorden og sjove. Det var dejligt!

Vi fik lækker tapas fra Cafe Fru Dax, og en masse gode råd til håret af Lisbet, før vi selv skulle lege med toolsene.

Lisbet fortalte, hvor vigtigt det er, at passe og pleje håret med de rette produkter. Og det har hun fuldstændig ret i. Jeg er selv én af dem, der forsømmer håret lidt til tider, og det er skisme da ikke i orden. Så jeg har investeret i en heat protection spray, som jeg anvender før, jeg bruger varmelegemer. Lisbet fortalte, at man jo brænder håret lidt hver gang man putter varme på det i form af glattejern eller krøllejern, så beskyttelse, og en god olie i spidserne hver dag, er et must. Faktisk ligesom en serum og creme er på vores hud, så den bliver plejet dagen igennem.

Hun gjorde mig også opmærksom på det her med, at bruge graderne med omhu. Har man fint, skandinavisk hår, behøver man ikke “brænde det af” med 230 grader, men måske nøjes med 180 grader i stedet.

Til sidst måtte vi, heldige piger, vælge et valgfrit stylingtool, som vi måtte få med hjem til test, og her greb jeg straks muligheden for et crepejern. Crepejernet er på vej tilbage, og jeg forelskede mig med det samme i den fylde håret fik. Jeg kunne lave en kæmpe knold midt på hovedet, der rent faktisk så pæn og fyldig ud. Jernet hedder : Midi volume iron, og man kan læse mere om den her.

Alt i alt var det virkelig et interessant event, hvor man fik gode råd, fif og visuelle ideer til garnet 🙂 Min kærlighed til HH Simonsen blev i hvert fald kun større.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *