Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Rens. · Tests. · Tips og tricks

Exuviance – Nyt for mig.

I uge 42 tog jeg med toget til KBH. To dage med besøg hos PR-bureauer og med ren og skær hygge. Helt alene. Og jeg stornød det, og tager sgu af sted d. 7/12 igen. Bare fordi, at jeg knuselsker København!

Ét af de steder jeg besøgte, var “Presskontakterna_cph”, og hold nu op, hvor var det berigende på ALLE måde.

Jeg blev mødt af tre, meget skønne, engagerede, energiske kvinder og for flere nye, spændende mærker. Jeg blev endda introduceret for chiagrød med passion og kokosmælk hos disse kvinder – For en kinder-enthusiast, kan I godt se, hvordan det ligesom så ud. Det smagte okay, men ikke noget jeg kommer til at købe helt frivilligt i fremtiden, dog 🙂

Hos dette meget kompetente bureau blev jeg introduceret for b.la Babyliss og Exuviance. Begge mærker har jeg hørt om i mange sammenhænge, men i begge tilfælde har jeg aldrig haft, hverken, hud eller hår i. Det er der så lavet om på nu. I et andet blogindlæg kommer jeg ind på Babyliss og mit nye “Carrie Bradshaw” krøllejern, som jeg kalder det, men lige nu vil jeg fortælle, hvad jeg er gået i gang med at teste fra Exuviance.

Exuviance – Et brand med styr på syren.

Mærket blev udviklet af to læger, der hurtigt tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA) da man fandt ud af, hvor effektiv og innovativ en effekt det havde på huden. Det var Exuviance der skabte den første AHA-peeling. Bag mærket ligger over 40 års forskning og klinisk erfaring bag. Alle produkterne fra Exuviance er dermatologisk testede og udviklede, og der testes naturligvis ikke på dyr.

Hvis I gerne vil læse lidt mere om AHA og de forskellige syreformer, kan I læse mit gamle indlæg her, som jeg egentligt synes forklarer syreforskellene rigtig fint.

Hvad tester jeg lige nu?

  • Moisture balance toner – En fugtgivende ansigtsvand, der er genial til den lette morgenrens, hvor sved, bakterier og snavs skal væk, før serum og creme smøres på. Denne indeholder AHA, og gør dermed, at det efterfølgende produkt trænger bedre ned i huden.
  • Vespera Bionic serum – En intens fugtgivende serum, der skaber balance i huden.
  • AF vitamin C serum kapsler – En portion C-vitamin, der genskaber gløden i huden og spændstigheden. En immunbooster for hudens forvar. Disse bruger jeg om aftenen, da de er meget intense og kan give lidt røde kinder.
  • Targeted Wrinkle repair – En intens rynkeeraser, der kan smøres på, der hvor huden er begyndt at hæne/rynke lidt. Jeg bruger denne omkring øjnene, som en opstrammende øjencreme.
  • Evening restorative complex – En natcreme, der har fokus på at genopbygge, reparere og pleje huden. Indeholder PHA, som er en milderes form for AHA, der dermed også er mildere mod huden. PHA er meget velegnet sart hud og rosacearamt hud.
  • Triple Microdermabrasion face polish – En intens frugtsyremaske med polerende effekt.
  • Purifying clay mask – En lermaske, der indeholder PHA, og som absorberer det ekstra talg/fedt vi har i huden, beroligerer og har faktisk også en fugtgivende effekt på huden, hvilket er ret usædvanligt for en lermaske.

Så, som I kan læse, er jeg godt i gang med at teste en del derfra. Det er altid spændende at afprøve nye sager, man ikke har prøvet før.

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *