Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

Carrie Bradshaw krøller.

Jeg elsker ‘Carrie Bradshaws’ krøller. Det store hår, der fylder og ser vildt og utæmmet ud. Jeg har fået et krøllejern, der hjælper ‘Carrie Bradshaw’ krøllerne godt på vej. Takket være Babyliss.

Lidt om Babyliss.

Babyliss stammer fra 60’erne, hvor en frisør ved navn Lelievré havde en salon i Paris. Her sad han og nørdede i baglokalet med at lave verdens første krøllejern. Ham og hans partner lykkedes i processen. Krøllejernet blev meget populært blandt deres kunder og senere hos hundredevis af andre saloner i verden og senere hen er det blevet til føntørrere, børster og nu glattejern m.m.

Babyliss er eftersigende opkaldt efter Brigitte Bardot – Et sandt ikon i 60’erne med det høje, til tider, bølgede, opsatte hår.

‘Carrie Bradshaw’ krøllejernet:

Det hedder det naturligvis ikke. Det er bare det jeg kalder det, pga krøllerne, der minder om hendes hår. Jernet hedder : Babyliss Easy Waves bølgejern, og kan købes lige her – Endda i TILBUD! Man sparer pt 140,-

HAPS i en fart, hvis du vil prøve at have smukke krøller i håret.

Udover, at krøllerne er flotte og naturlige, så holder de latterligt længe. Jeg krøller ofte mit garn mandag aften og vasker først hår igen torsdag aften. Jeg frisker dem lige op onsdag morgen. Kun det yderste lag af håret. That’s it.

Sådan gør jeg:

  1. Vent en dag efter hårvask – Styling fungerer altid bedst i “daggammelt” hår, og krøller bedre.
  2. Sørg for at have brugt heatprotection før brug, da vi har med noget meget varmt at gøre. Håret skal ikke slides på mere end højest nødvendigt.
  3. Opdel håret i sektioner. Jeg plejer at starter indefra og ud, så det sidste, der krølles, er yderste lag af håret.  
  4. Lad være med at rode/røre i håret FØR håret er koldt. Derved holder krøllerne bedre.
  5. Sørg for at spraye med hårspray efter hver sektion/lag med krøller. Spray også helt til sidst.
  6. Vupti.

Jeg er begyndt at bruge dette jern 1-2 gange om ugen. Jeg elsker mit fyldige hår og flotte krøller. Jeg har aldrig brugt et jern så meget før, som denne sag fra Babyliss.

-Mette Milan

 

Jeg har fået jernet sponsoreret – Linket indeholder affiliate links. Meningen er min!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *