Make-up. · Tests.

Fremtiden er her…

“Fremtiden” fandt jeg her til morgen bestående af en vibrerende make-up børste fra Magnitone. Jeg fik den ind ad døren sent i går aftes, og prøvede den let henover gammelt make-up, hvilket jo ikke var fair. Så her til morgen prøvede jeg den på ren hud med en base af serum og creme. Jeg brugte min nye foundation fra Maybelline og hold nu kaje bøje! Min hud er næsten et snapchatfilter, som en følger skrev til mig. Foundationen er smeltet ind i hunden på mig, og ligger som silke på huden. Virkelig et flot resultat, som jeg aldrig har opnået med hverken klør fem, make-up svamp eller andre make-up børster.

Over 250 små sonic-vibrationer masserer foundation og/eller pudder ind i huden, og giver denne her “airbrushed” effekt på huden. Udover at den kan lægge foundation på huden til perfektion, kan den også laver konturering, lægge blush, highlighter og bronzer. BB creme, CC creme og primer kan også lægges med denne.

To ting, der også er smart ved denne sag er, dens selvrensningssystem – Man holder powerknappen inde i 3 sekunder, og så vasker man børsten med sæbe og varmt vand i håndfladen, mens den kører med rensesystemsvibrationerne.

Derudover er børstehovedet skabt med Biomaster, som er bevist, at hæmme bakterievæksten med op til 99,9% ifht andre børster.

Børsten koster 595,- lige her og i nogens øjne er det en slat, men efter min enestående oplevelse i morges, vil jeg smide pengene efter den med det samme igen, hvis jeg skulle. Jeg tror seriøst, at den bliver uundværlig, for en naturlig, photofinished hud. Se med på videoerne nedenunder. Jeg synes virkelig, at huden er flot og jævn.

Min er “BlendUp” børste er hvid, og super elegant. Den er let at holde ved og arbejde med – Det er næsten ligesom at male 🙂

 

-Mette Milan

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *