Hårpleje. · Tests.

Babyliss Curl Secret ION.

Produktet har jeg fået til test!

Hvis I følger med på instagram : make_everything_up eller på snapchat (mettemilan), så har I sikkert bemærket, at jeg går og afprøver forskellige jern for tiden, og jeg er blevet ret vild med det. Jeg har været i gang med at teste tre styk. Bla “Carrie Bradshaw” jernet, som I kan læse om her.

I går fik jeg endelig gennemtestet Babyliss Curl secret ION. Hvis man vil have vilde krøller, så er det den man skal gå efter!

Jeg kan afsløre, at jeg krøllede alt garnet i går, og har sovet med det. Her til morgen er det fuldstændig, som da jeg gik i seng. Jeg har kørt fingrene igennem håret et par gange, for at få krøllerne til at være mindre proptrækkeragtige. Man kan selv definere krøllerne ved netop at køre fingrene igennem krøllerne og “trække” lidt i dem.

Det her jern er smart – Man tager en tot hår, og ligger ind i maskinen. Så lukker man maskinen, og vupti – Håret “suges” ind i jernet omkring en varmespole, hvor den straks går i gang med at udforme den perfekte krølle. Man kan vælge imellem forskellig varmeniveauer, antal sekunder (8, 10 eller 12), og om håret skal krølles til venstre eller til højre.

Jeg har fået et tip om, at krøllejernet er i tilbud i Magasin lige her –  lige nu – til halv pris!

HAPS HAPS siger jeg bare.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *