Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Øjenåbnere….

Vi får alle en øjenåbner i ny og næ. Jeg fik en ordentlig en i sidste uge. Det kan du læse mere om her, hvis du ikke allerede har været inde og læse det.

Men der findes heldigvis også andre øjenåbnere – nogle gode nogen af slagsen 🙂 Den slags, der kan repareres med øjencreme.

Øjencremer – Er det nødvendigt?

Sådan helt basalt set, så kan man godt overleve livet igennem uden en decideret øjencreme. Sorry to say!

MEN, når det er sagt, så er det ikke en skrøne, at øjencremer & øjenseraer er specielt formulerede til øjenområdet, som er tyndt og skrøbeligt. Man vil ikke kunne smøre alle salgs cremer henover øjnene. Især ikke de med diverse syrer i.

Men man kan bruge mange almindelige, milde cremer og seraer over og omkring øjenområdet. Det gør jeg selv. Jeg bruger dog også forskellige øjenprodukter dagligt, fordi jeg ser og mærker en synlig forskel. For det første kan jeg godt blive ret tør under øjnene i denne kolde tid. For det andet kan mine øjenomgivelser godt “svumle” op og være hævede – Især om morgenen, når jeg lige er stået op. Jeg oplever en øjeblikkelig effekt, når jeg så smører en øjenserum eller øjencreme på målrettet mine udfordringer.

Jeg bruger følgende øjenprodukter på kryds og tværs:

  • Targeted wrinkle repair fra Exuviance, som egentligt ikke er en øjencreme, for den kan også bruges ved mundvigen, til de rynker vi har der, eller i panden osv., men jeg bruger den gerne være aften omkring øjnene, og synes den gør en forskel. Den virker opstrammende, mild og lækker. Den er fugtgivende og jeg har (7-9-13) ikke haft tørhed eller rødme omkring øjnene i år. Den koster 599,- og kan købes lige her. Husk altid at købe Exuviance (og andre produkter generelt) hos en autoriseret forhandler. Så ved man, at det man får, er den ægte vare. Tro mig, man kan sagtens risikere at få parallelimporteret, som man ikke kan regne med, hvad er. Og sker det, at du får en allergisk reaktion eller andet, kan Exuviance ikke hjælpe dig.
  • SERUM N°10: ”EYE CONTOUR ENERGY & ANTI-AGING – Dette er en luksus, luksus øjenserum, der plejer i dybden. Den er ekstrem drøj i brug, og der skal en enkelt dråbe til, til begge øjne. Den gør virkelig en forskel. Den har jeg brugt i lange perioder, men lige nu tester jeg lidt andet forskelligt, Når jeg er færdig med at teste, skal jeg tilbage til denne, fordi den bare er creme de la creme. Den koster 665,- og det er en slat – Men min strækker sig til 9-10 måneder. Den kan købes lige her.
  • Relief Eye pen fra Skyn Iceland – Denne bruger jeg hver morgen. Den er eminent til at dæmpe puffiness og skaber et øjeblikkelig friskt øjenområde! Den siges også, at du kunne mindske mørke rande, men sådan nogen har jeg ikke, så det kan jeg ikke be eller afkræfte. Men den er super god. Og billig. 150,- lige her.
  • Citylife I-zone lip & eye balm fra Oskia er vidunderlig, hvis man er til lidt fed, balm-agtig pleje hver aften. Og det er jeg 🙂 Den kan også bruges om dagen, og skaber en fin illuminerende effekt under øjnene grundet lysreflekterende partikler. Jeg elsker at bruge den omkring og på læberne også. Den er rig på næringsfyldte ingredienser som : e-vitamin, avocadoolie, og retinol (a-vitamin) Den er hammer effektiv og lækker. Den koster 545,- og kan købes lige her.

Bruger du øjencreme/serum og hvilken?

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *