Hudplejeprodukter · Tips og tricks · Uren hud.

Skyn Iceland nordic skin peel.

En gammel, god favorit er vendt tilbage! Både hos mig og i shoppen.

Det var sgu med tungt hjerte, at jeg måtte vinke “farvel” til brandet i 2015 – Jeg husker, da min leverandør ringede og fortalte, at Skyn Iceland ikke ville blive forhandlet via dem længere, og at det var en leverandør i udlandet, der skulle overtage. Jeg havde lige arbejdet det mærke op, gjort det bemærket i min shop og hos mig, fordi det er et vanvittigt effektivt mærke fra Island. Jeg var SÅ træt af det, tudede faktisk over det, MEN det er vendt tilbage, og der er atter en gang en dansk distributør på, og jeg krydser fingre for, at det fortsætter sådan.

Skyn Iceland kan noget andre ikke kan….

De kan producere produkter tilpasset alle hudtyper i ét produkt – F.eks er deres Nordic skin peels, som er meget, meget populære, spækket med hvid birkebark (naturlig forekommende salicylsyre) troldhassel, mælkesyrer (aha) Papaya ekstrakter, og jojoba. Nogle af disse ingredienser skulle man ikke tro, man kunne bruge på sart og tør hud, men det er faktisk sammensat således, at ALLE hudtyper kan bruge dem. Nordic skin peel er med til at reducere uren hud, udbrud, gennemsigtig, trist, grå hud, tilstopninger osv. De problemstillinger kan man også have, når man har sart hud, men tør ikke anvende for mange forskellige ingredienser. Med Skyn Iceland kan man.

Stresset krop = stresset hud.

Filosofien bag Skyn Iceland går meget på det her med, at vi lever i en stresset verden. Der stilles mange krav til os, vi vil være perfekte, opnå det umulige helst, og alle de ting påvirker også vores kære hud. Faktisk kan man tage en stresstest på Skyn Icelands hjemmeside lige her, for at se, hvor man ligger stressmæssigt. Deres mål har været at skabe produkter målrettet det at kunne skabe balance i huden. Alle hudtyper skal have gavn af deres produkter. Det er de lykkedes meget godt med.

Skyn Iceland har forsket meget i det her med, om stress og hud hænger sammen – Deres overbevisning er, at det gør det!

Nordic skin peel – Hvad er det?

Jeg har beskrevet ingredienserne lidt længere oppe. Det er små, runde bomuldspads svøbt i hvid birkebark (naturlig forekommende salicylsyre) troldhassel, mælkesyrer (aha), gletchevand fra Island, papaya ekstrakter, og jojoba. Disse skal man køre henover huden en gang om dagen – Har man sart hud, anbefales det, at man bruger en pad 3-5 gange om ugen. Huden skal være renset og ren, før man kører bomuldsrondellen henover ansigtet. Huden skal ikke skylles efterfølgende – Man smører blot serum og creme på.

Man oplever med det samme en tydelig glød, og efter nogle uger bemærker man, at man har færre tilstoppede porer, hudorme (også de sorte) flottere struktur, færre udbrud og pænere kulør. For real.

Jeg klipper de små bomuldsrondeller over, og har derved til 120 dage fremfor 60 dage – En halv bomuldsrondel er nok til hele ansigtet.

Til min hormonelle hud, synes jeg at disse virker upåklageligt. De tager klart det værste, og eliminerer også ofte en af de røde, ømme sataner under huden.

Er det nok kun at bruge disse?

NEJ! En fornuftig rutine med rens, disse, fugt og creme er vejen frem. Derudover må man meget gerne maske den 2-3 gange om ugen. Disse hjælper til, men gør ikke arbejdet alene. Du er nødt til at give dem noget at “arbejde” med. Det sker ikke ved, at man kører disse henover et fuldt malet ansigt. Rent ansigt = Produkter der trænger meget bedre ned i huden.

En bøtte med 60 pads koster 325,- og jeg klipper dem jo som sagt over, så jeg har til 3-4 måneder. De kan købes lige her. Taster du koden : GLOW ind i kampagnekodefeltet, får man 10% rabat på købet.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *