Alle indlæg og emner.

Hvad jeg synes om nytårsforsætter…..

Jeg både elsker og hader det begreb!

Jeg elsker, at man kan vælge at vende en side i ens egen bog og skrive noget nyt – Noget spændende – Nogle mål – Nogle drømme, der får os stimuleret og aktiveret i vores liv, der i forvejen er så kort!

Jeg hader, at man følger normerne og det så absolut skal ske den 1 januar. Jeg hader det, fordi jeg jo synes alle andre dage i livet er ligeså gode at ændre sager i sit liv på. Den 1 januar giver ikke mening for mig, hvis man kan sige det sådan.

Hvorfor begynde i træningscenter d. 1 januar? Hvorfor gå på slankekur d. 1 januar? Hvorfor ny hårfarve d. 1 januar? Hvorfor?

Når det er sagt, så har jeg naturligvis selv forsætter for 2018. Ikke forsætter, der træder i kraft om 36 minutter, men forsætter jeg vil opfylde i løbet af 2018. Jeg synes det er sundt at have forsætter. At have “drømme”. At have nogle personlige udviklingspunkter, som man gerne vil opfylde i løbet af året.

Mine forsætter for 2018:

1) Jeg vil overveje mit arbejdsliv og gå i tænkeboks.

2) Jeg vil have skrevet “Skæbnens spind 2” og udgivet i 2018 – på EGET forlag.

3) Jeg vil tage mig nogle flere kurser/uddannelser vedr. hud i 2018.

4) Jeg vil IKKE finde mig i noget – De sidste år har jeg øvet meget på at sige fra, når jeg kan mærke, at jeg skal og når jeg kan mærke, at jeg ikke fortjener den behandling jeg har fået af forskellige mennesker. Jeg er blevet meget bedre. I 2018 vil jeg være sygt skarp til det og bruge min meget gode intuition.

5) Jeg vil undersøge muligheden for uddannelse, som psykolog – En uddannelse jeg har drømt om i mange år.

Der står ikke noget om livsstilsændringer eller vægttab eller bla bla, fordi jeg ikke synes det er vigtigt for mig. Det kommer, når jeg synes det.

Jeg har mere forsætter, der kan ændre mit liv og som er drømme, jeg gerne vil realisere.

Har du et forsæt? Og må jeg høre hvad? 😊

Rigtig godt nytår!

– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 8 =


WordPress spam blokeret af CleanTalk.