Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Maybelline Eraser eyes!

Produkterne er sendt til test, og skal derfor hashtagges med #reklame!

Først på ugen fik jeg tilsendt nogle lækre nyheder fra Maybelline, som er ét af mine yndlingsmærker inden for make-up.

Jeg fik blandt andet tilsendt ‘Eraser eyes’, som mange måske kender, for nogle af varianterne findes i Danmark – Men jeg har fået tilsendt nye nuancer og en nyhed, der hedder : ‘Brightener’, som er en let, flydende form for highlighter, der kan bruges under øjnene, på kindbenene eller på amorbuen (over læberne) for at give et løft og et mere friskt look. Disse lander først i DK til februar.

Nogle har tippet mig om, at de allerede findes i “Normalbutikkerne“, men jeg ved ikke, hvorvidt de er parallelimporterede, når de er landet der, før tid og jeg støtter ikke op om parallelimport. Når de lander i Matas eller andre autoriserede forhandlere, kan man stole trygt på produktet.

Jeg er allerede enormt glad for den lille fætter, der virkelig får mig til at se vågen ud! Prisen på disse bliver 109,95,- og de lander i butikkerne i starten af februar. Det eksisterende farvesortiment udvides desuden med farverne : Ivory (00) og Honey (005).

Jeg oplever klart et løft og et friskt look. Lige pt har jeg mørke toner under øjet, pga lorte migræne, og her hjælper Eraser eye virkelig med at reducere. Det er jo make-up, så effekten forsvinder, når man har taget aftenrensen i brug (desværre) men produktet indeholder gojibær og haloxyl, der hjælper området med at blive strammet op. Den effekt forsvinder heldigvis ikke med det samme.

Absolut et forsøg værd for alle, der ønsker et mere friskt, vågent øje 🙂

-Mette Milan

 

2 thoughts on “Maybelline Eraser eyes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *