Hudplejeprodukter

Når man bliver klogere.

Produkterne fra tretrinsserien er tilsendt til test. Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg elsker at udvide horisonten indenfor hudpleje, make-up og forskellige brands generelt. Det er spændende. Især når man får fornyet viden om noget, som man i forvejen har dannet sig en holdning til. Positivt, såvel som negativt.

Sådan havde jeg det med Clinique. For mig var mærket Clinique lige med et ord : tre-trinssystem. Og kender I mig ved I, at det ikke er et positivt billede af sagerne. Jeg er jo selv en, der mixer og matcher til højre og til venstre. Jeg går faktisk ind for, at man mixer og matcher hudpleje, fremfor at man køber noget, der virker for “systemagtigt”, fordi det ikke altid er dét huden har brug for. Jeg har altid ment, at tretrinssystemet fra Clinique var for hård ved en kombineret/uren hud, da produktet indeholder alkohol, som kan være mere udtørrende end gavnlig. Jeg mener stadig, at tretrinssystemet alene, er for tørt til en kombineret hud, der i aller højeste grad trænger til fugt også, MEN jeg er også blevet klogere på sagerne. Nu skal I bare høre.

Clinique – Parfumefrit, allergittestet og udviklet af hudlæger.

Jeg var til møde/session med Ditte i sidste uge i Cliniquestanden i Magasin i København. Ditte fortalte mig så meget omkring Clinique, som jeg ikke vidste. F.eks. er alle produkter i Cliniques sortiment parfumefrie. Alle. Produkterne er også allergitestede, grundigt blandt mange tusinde testere, hver gang et produkt laves. Hvert produkt testes faktisk 12 gange på 600 personer. Reagerer én ud af de 7200 personer allergisk på produktet, starter de forfra. Og så er serien udviklet af hudlæger, der har styr på deres kram.

Clinique blev sat i gang i 1967 af Estee Lauder familien, men med Dr. Orentriech i front, da han var den førende hudlæge i USA på det tidspunkt. I 1968 blev Cliniques tretrinssystem født, og taget vel imod af kvinder (især) verden over.

Der er sket meget siden 1967…

Der er kommet et utal af produkter til siden da, men også make-up og parfumer har fundet vej ud til forbrugeren gennem Clinique.

Vores tankegang er også udvidet, og det vil sige, at tretrinssystemet stadig findes, MEN der er nu rig mulighed for at tilføre (mixe og matche) så meget man vil alligevel.

Cliniques tankegang er : Rens, exfolier (blidt = kør vatrondellen henover ansigtet én gang. Ikke gnide!), fugt – Den er jeg jo med på, men der skal noget mere fugt m.m til (ifølge mig), end de tre ting, der er i tretrinssystemet alene, så jeg fik øje på Moisture Surge serien derfra.

Moist moist Moist.

Ditte præsenterede mig for ‘Moisture Surge’, som er en meget fugtgivende serie. Produkterne skulle eftersigende kunne holde huden fugtmættet i hele 72 timer ad gangen. Det er jo ikke så lidt.

Jeg blev så begejstret for produkterne, at jeg selv købte ‘Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate’, som er en meget fugtgivende koncentreret gel med indkapslede antioxidanter, der aktiveres, når de kommer på huden. Jeg købte også : ‘Moisture Surge extended Thirst relief gel creme’, som bare er super lækker på huden. Ditte havde smurt disse på under min make-up, og min hud forblev fugtet og lækker HELE dagen igennem, trods mange kilometer på gåben i kulden.

Brug tretrinssystemet og…

Put en masse andet lækkert ovenpå. F.eks. har jeg brudt systemet op, og bruger step 1 om aftenen (rensen) men step 2 (exfolieringen) om morgenen. Sådan kan jeg lide det. Nogle aftener bruger jeg det i trin, andre ikke. Jeg har brug for masser af fugt om aftenen, så der bruger jeg serummer fra forskellige brands, men også ‘Moisture Surge’ fra Clinique. Den er jeg blevet super gode venner med. Man får 48 ml fugt på pumpe til 225,-  lige her.

Andre bruger det slavisk, og jeg har det sådan, at hvis det fungerer, så er det den rette vej for dig.

Jeg fik også købt en foundation fra Clinique, som jeg godt kan afsløre, at jeg er hammer glad for, men den fortjener et indlæg for sig selv 🙂

-Mette Milan

PS: Så vil jeg egentlig gerne slå et slag for denne her bandit – Der kommer også snart et indlæg omkring den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *