Alle indlæg og emner. · Tests.

Revitalift laser pads fra L’Oréal.

Produktet er tilsendt til test. Meningen er min egen. Indlægget indeholder affiliate links.

For et par uger siden modtog jeg nogle ret interessante sager fra L’Oréal – Deriblandt nogle peelpads : ‘Revitalift laser pads’ med 9,6% glycolsyrer, der blandt andet arbejder på :

1) Rynker 2) Tekstur på huden 3) Hudens tone.

Disse pads har to sider – En grov struktur på den ene side, og en mere fin struktur på den anden, så kan man selv vælge, hvor kraftig exfolieringen skal være.

Efter man har renset ansigtet om aftenen (For vi går ikke i seng med beskidt hud, vel?) kører man en pad henover ansigtet (undgå øjenområdet) og husk hals + bryst, så det ikke bliver en rynket hagesmæk en dag. Man skal ikke skylle eller andet, men kan påføre serum og natcreme lige efter.

Jeg må sige, at disse glycolsyrepads har overrasket mig – De har ændret min hudtone ved at gøre huden MEGET mere jævn og har reduceret de rødlige gamle ar på hagen, som jeg får efter urenheder i ny og næ. Min hud stråler efter jeg har brugt en pad, og min hud er lækker og ren. Jeg havde ikke regnet med, at de ville kunne gøre sådan en forskel på overfladen af min hud, men det kan de altså. Og det var efter 5 dage med en pad hver aften, forskellen kom snigende.

En mørkerød bøtte indeholder 30 pads, og de koster 190,- lige her. De er i tilbud lige nu til 129,-!!Man skal huske at lukke låget godt til efterfølgende, da de kan tørre ud ellers. De er lidt “tørre” i det i forvejen.

De første par dage oplevede jeg, at der tittede små hudorme frem til overfladen af huden, som nemt kunne fjernes (heldigvis) Det var som om, at hudens overflade blev renset ud, hvis man kan sige det sådan. De indeholder ikke salicylsyrer, så de går ikke ned i huden, gennem vores fedtlag og arbejder med bumser osv., men de arbejder effektivt på overfladen af huden. Der sparker de altså R..!

Jeg tænker umiddelbart godt, at de vil kunne klippes over, så der er til 60 dage i stedet for 30, men om de tørrer ud inden, tør jeg ikke sige.

De får min varmeste anbefaling, hvis man som jeg, ønsker sig : Glød og jævn hud!

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *