Alle indlæg og emner.

Divaderme – Til bryn og vipper.

-Produkterne er tilsendt til test – Meningen er min egen!-

Den sidste måneds tid har jeg virkelig fået afprøvet, brugt og testet lidt forskelligt fra Divaderme, som jeg har fået tilsendt til test (reklame)

De fire produkter, jeg fik tilsendt er :

  • Brow extender II (Som I kan læse mere om i et ældre blogindlæg her) Den findes i fem nuancer. Jeg har nuancen: Cappuccino. Det er bitte små fibre, der skal køres henover brynet, så man får mere farve og fylde. 259,- koster det og kan købes lige her.
  • Divaderme Bond Serum FXII : En serum, der fremmer væksten på bryn og vipper. Jeg har brugt denne i godt og vel en måned, og jeg kan godt se en fin, lille forskel på brynene. Vi snakker ikke ‘jungle af brynhår’, men der er kommet flere nye hår til, og jeg plukker løs 🙂 Det smarte ved denne er, at den kan bruges til både vipper og bryn. Jeg har endnu kun prøvet den på brynene. Husk, at brynene skal være rene (uden produkter på) når man påfører denne. Udover at være med til at få det hele til at vokse, plejer den også de små hår. 5 ml koster 499,- lige her.
  • FXII Definer-gel: Denne bruger jeg til at sætte mine bryn med. Den er god til lige at holde flyvske bryn på plads med. Den fungerer lidt ligesom en hårlak for bryn. Uden at de bliver stive og umedgørlige. Jeg bruger den ovenpå ‘Brow extender II’. Den koster 175,- lige her.
  • Precisionliner FXII: Denne her havde jeg, seriøst, ikke regnet med, at jeg ville tage i brug – Nogensinde. Farven ‘ash blond’ (Gråbeige) mindede mest af alt, om min bedstemors hårfarve. Men så prøvede jeg den en dag. Og jeg blev overrasket! Farven gør, at vipperne ser mere fyldige ud nede ved vippekanten. Den smøres på, som en eyeliner, er super let at arbejde med, og jeg er mere vild med denne nuance, end når jeg smører sort eyeliner på. Denne er mere naturlig, og man behøver ikke være snorlige – Man må gerne ryste lidt på hænderne, og så ser det stadig pisse godt ud. Den findes i tre nuancer og koster 199,- lige her.

Fælles for alle produkter fra Divaderme er, at de er 100% naturlige. De er uden parfume, parabener, farvestoffer og kunstig konservering. Det er rart at vide, når man smører ting og sager på øjnene.

Jeg har flere Divaderme produkter i tankerne, som jeg vil have afprøvet. Blandt andet denne med arganolie & rosenblomstolie og denne i en anden nuance, nu hvor jeg er så glad for den jeg har.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *