Alle indlæg og emner. · Tips og tricks

Lashlift

Mange har skrevet til mig, efter jeg øvede mig på lashlift på story i går. Jeg kan det i forvejen, da jeg er uddannet i det, men er gået i gang med at teste et nyt brand til det, og hver gang jeg får nyt i klinikken eller shoppen, hvem testes det så på? Altid mig 🙋🏻‍♀️Sådan er det her hos mig – intet sælges eller udbydes, før jeg præcist ved, hvad det er.

Så nu svarer jeg på det, de fleste spørgsmål gik på:

1) Hvad er et lashlift?

2) Kan man gøre det på sig selv?

3) Hvordan undgår man, at det krøller i spidserne?

4) Hvor længe holder et lashlift?

5) Knækker vipperne efter et lashlift?

6) Gode råd til lashlift!

Hvad er et lashlift?

Et lashlift er et løft af vipperne – Altså, hvor man får skabt en permanent bue på vipperne, som giver et mere åbent øje og løfter vipperne/øjenlåget. Det laves med permanent creme, som når man skal have krøller i håret.

Kan man gøre det på sig selv?

Altså, I kunne jo se, at det kan lade sig gøre på sig selv, MEN, jeg vil på ingen måde anbefale det! Man skal have styr på det. Man skal vide,hvad man har med at gøre. Det er ikke godt, hvis man får permanent i øjet, hvilket man sagtens kan få. Så betal de penge det koster, og få en professionel til at gøre det. Altid.

Hvordan undgår man, at det krøller i spidserne?

Altså, et godt lashlift krøller IKKE i spidserne. Grunden til, at det evt. kan krølle er fordi behandleren får smurt permanent for langt ud på vippernes spidser. Der skal permanent overhovedet ikke ud. Det ødelægger et lashlift med krøllede ender på vipperne. Man kan ikke styre dem, eller bruge mascara.

Hvor længe holder et lashlift?

Det holder mellem 4 og 6 uger, alt efter hvordan du efterbehandler m.m. Går du i svømmehallen en gang om ugen f.eks. vil kloret nedsætte holdbarheden. Det samme vil forkert sovestilling, hvor man får bøjet vipperne, eller lange, varme bade dagligt. Jeg kan IKKE undvære denne sag til at pleje vipperne med efter lashlift og sådan generelt. Den genopbygger og styrker. For noget af den styrke tages væk, når man putter permanent på. Det gør vipperne mere porøse.

Knækker vipperne efter lashlift?

Det skal de ikke gøre nej, men det kan de godt, hvis de har trukket permanent for længe og behandleren har fejlbedømt vippernes styrke/tykkelse. Det sker sjældent, men det kan ske. Man har med kemi at gøre, så man skal være knivskarp på vippernes tilstand, tykkelse, længde m.m. Man kan ikke bare klaske permanent på, og tænke, at det kører. Det er også derfor jeg siger, at man ikke bare skal lave et lashlift på sig selv. Det kan ende med en katestrofe.

Gode råd til lashlift!

Gå aldrig selv i gang.

Få det gjort ved en, der har uddannelsen/kurset i lashlift.

Det er en god ide at få vipperne farvet sammen med lashliftet, for at undgå at bruge mascara. Mascara udtørrer, men det kan også være svært at bruge mascara efterfølgende, når der er en fin bue på vipperne. Man farver altid vipperne efter et lashlift.

Undgå vand/bad på vipperne i 20-24 timer. Det anbefaler jeg mine kunder ifht. holdbarhed, men indrømmer gerne, at mine vipper kommer i nærheden af vand og rens indenfor de første 10-12 timer, og jeg har endnu ikke oplevet dårligere holdbarhed af den grund. Men så er det sagt 🙂

Sov på ryggen, så vidt som muligt, eller invester i denne. Vipperne kan bukkes sig under søvnen, og være svære at styre, hvis man får dem presset. Det forkorter også holdbarheden af den runde bue.

-Mette Milan

 

 

6 thoughts on “Lashlift

  1. Hej 🙂 jeg har læst om lash lift her og jeg synes du forklar så godt og tydeligt og nu giver det mening op i mit hoved, hvorfor mine øjenvipper krøller efter lash lift. Jeg har et spørgsmål; kan jeg få mine originale vipper tilbage? Jeg er så dyb utilfreds med dem og nu har det været krøllet og bukket siden midt juni. Håber på et svar. God dag derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 7 =


WordPress spam blokeret af CleanTalk.