Alle indlæg og emner. · Tips og tricks

Lashlift

Mange har skrevet til mig, efter jeg øvede mig på lashlift på story i går. Jeg kan det i forvejen, da jeg er uddannet i det, men er gået i gang med at teste et nyt brand til det, og hver gang jeg får nyt i klinikken eller shoppen, hvem testes det så på? Altid mig ??‍♀️Sådan er det her hos mig – intet sælges eller udbydes, før jeg præcist ved, hvad det er.

Så nu svarer jeg på det, de fleste spørgsmål gik på:

1) Hvad er et lashlift?

2) Kan man gøre det på sig selv?

3) Hvordan undgår man, at det krøller i spidserne?

4) Hvor længe holder et lashlift?

5) Knækker vipperne efter et lashlift?

6) Gode råd til lashlift!

Hvad er et lashlift?

Et lashlift er et løft af vipperne – Altså, hvor man får skabt en permanent bue på vipperne, som giver et mere åbent øje og løfter vipperne/øjenlåget. Det laves med permanent creme, som når man skal have krøller i håret.

Kan man gøre det på sig selv?

Altså, I kunne jo se, at det kan lade sig gøre på sig selv, MEN, jeg vil på ingen måde anbefale det! Man skal have styr på det. Man skal vide,hvad man har med at gøre. Det er ikke godt, hvis man får permanent i øjet, hvilket man sagtens kan få. Så betal de penge det koster, og få en professionel til at gøre det. Altid.

Hvordan undgår man, at det krøller i spidserne?

Altså, et lashlift krøller helst ikke yderst i spidserne. Grunden til, at det evt. kan krølle er fordi behandleren måske får smurt permanent for langt ud på vippernes spidser, at vipperne er tørre i forvejen, og bør behandles i kortere tid næste gang eller at der er mange nye “babyvipper”, der ikke kan klare samme tid med permlotion, som de andre. Man kan ikke styre dem, eller bruge mascara, når de små ender krøller. Det kan desværre ske, men det er ikke optimalt. Alle vipper er forskellige, så det kan være meget svært at forudsige, hvordan de reagerer den første gang.

MEN selve vipperne kan godt være mere “krøllede” og skæve i sig selv alt afhængig af, hvordan man sover om natten, om man ligger på vipperne også. Ligesom hår på hovedet, der kan stå ud til alle sider, når man er stået op – det kan vipperne også. Her handler det om at få dem plejet, plejet og plejet med en god vippebalsam – F.eks den smarte sag fra Embryolisse, morgen og aften.

Hvor længe holder et lashlift?

Det holder mellem 4 og 6 uger, alt efter hvordan du efterbehandler m.m. Går du i svømmehallen en gang om ugen f.eks. vil kloret nedsætte holdbarheden. Det samme vil forkert sovestilling, hvor man får bøjet vipperne, eller lange, varme bade dagligt. Jeg kan IKKE undvære denne sag til at pleje vipperne med efter lashlift og sådan generelt. Den genopbygger og styrker. For noget af den styrke tages væk, når man putter permanent på. Det gør vipperne mere porøse.

Knækker vipperne efter lashlift?

Det skal de ikke gøre nej, men det kan de godt, hvis de har trukket permanent for længe og behandleren har fejlbedømt vippernes styrke/tykkelse. Det sker sjældent, men det kan ske. Man har med kemi at gøre, så man skal være knivskarp på vippernes tilstand, tykkelse, længde m.m. Man kan ikke bare klaske permanent på, og tænke, at det kører. Det er også derfor jeg siger, at man ikke bare skal lave et lashlift på sig selv. Det kan ende med en katestrofe.

Gode råd til lashlift!

Gå aldrig selv i gang.

Få det gjort ved en, der har uddannelsen/kurset i lashlift.

Det er en god ide at få vipperne farvet sammen med lashliftet, for at undgå at bruge mascara. Mascara udtørrer, men det kan også være svært at bruge mascara efterfølgende, når der er en fin bue på vipperne. Man farver altid vipperne efter et lashlift.

Undgå vand/bad på vipperne i 20-24 timer. Det anbefaler jeg mine kunder ifht. holdbarhed, men indrømmer gerne, at mine vipper kommer i nærheden af vand og rens indenfor de første 10-12 timer, og jeg har endnu ikke oplevet dårligere holdbarhed af den grund. Men så er det sagt 🙂

Sov på ryggen, så vidt som muligt, eller invester i denne. Vipperne kan bukkes sig under søvnen, og være svære at styre, hvis man får dem presset. Det forkorter også holdbarheden af den runde bue.

-Mette Milan

 

 

21 thoughts on “Lashlift

 1. Hej 🙂 jeg har læst om lash lift her og jeg synes du forklar så godt og tydeligt og nu giver det mening op i mit hoved, hvorfor mine øjenvipper krøller efter lash lift. Jeg har et spørgsmål; kan jeg få mine originale vipper tilbage? Jeg er så dyb utilfreds med dem og nu har det været krøllet og bukket siden midt juni. Håber på et svar. God dag derude 🙂

 2. Hejsa ?
  Jeg har fået lavet lash lift en del gange efterhånden, men har fået ny behandler, hvilket desværre resulterede i vanvittigt krøllede vipper ? det er første gang jeg oplever det, og de krøller så meget at jeg ikke kan ligge mascara på dem, plus de er til stor gene for mine øjne, da de nærmest krøller ind i øjnene af mig…
  Kan man bukke dem igen? Det er 14 dage siden nu.. eller kan man give dem noget, så permanenten opløses, eller??
  Sidst jeg fik det lavet holdte det i 8 uger, og jeg magter simpelthen ikke 6 uger mere med de vipper..

  1. Hejsa.
   Der er ikke en dyt at gøre. Man kunne have rettet op på dem i samme øjeblik, men ellers er der ikke noget at gøre, før der er gået 4 ugers tid, og du skal få lavet et nyt, udglattende lift.
   Det kan ske, at det krøller noglegange. Det kan der være mange årsager til. Behandleren har smurt permanenten på for langt ude, eller dine vipper er overbehandlede.
   En god ide er at begynde at pleje dem, Jeg anbefaler altid denne til mine kunder : http://gettheglow.dk/product/m2-beaut%C3%A9-eyezone-conditioning-care-complex-8-ml
   Den gør en stor forskel på vipperne!

 3. Jeg har fået lash lift over 2 gange, fordi første gang gik galt, jeg fik dem krøllet så meget ind ad, at det lignede jeg næste ikke havde nogle vipper. Jeg gik dagen efter ned til en anden , som kunne rette mine vipper lidt op. Men det resulteret i, at de stadig er helt fuckt og krøller så snart de bliver tørre. Når de er våde er så super flotte, men så snart de tørre, krøller i i toppen. Kan man gøre noget så jeg kan få mine gamle vipper tilbage, ( noget som kan tage limen / permenenten af/væk?

 4. Kan det passe ens øjenvipper, bliver finere i hårene efter man får lavet lashlift?
  Synes nemlig mine er blivet det. Har altid haft lange og tykke øjenvipper

 5. Hej ?

  Må jeg gerne selv farve mine vipper 2 uger efter jeg har fået lavet lashlift? Bare lige for at pifte farven op inden næste lashlift?

  Kh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *