Alle indlæg og emner.

Sådan er du dækket godt ind hele sommeren.

Det er nu det sker. Dagcremen skal skiftes ud med en dagcreme med SPF i. Og det er jo egentligt herligt, for så ved vi, at vi går nogle dejlige varme måneder i møde.

Selvfølgelig skal du også huske at smøre kroppen ind i solcreme, men jeg har lige mest fokus på ansigtet i nedenstående skriv 😉

Mange spørger mig, hvordan den bedste rutine vil se ud for dem, når sommeren topper. Det kan nemlig godt være lidt svært at gennemskue, hvad man skal gøre. Hvad skal skiftes ud? Hvad skal jeg gøre ekstra? Hvad skal jeg gøre bedre?

  1. Skift, som sagt, din dagcreme ud med en SPF variant. Jeg vil sige, at et minimum i din dagcreme er SPF 20. Har du tendens til pigmenter, rosace m.m., så skal du så højt op, som du kan komme. Man behøver ikke købe en decideret solcreme, men en dagcreme med SPF. Tro mig, der er en forskel, for en dagcreme med SPF er designet til at være lækker på huden, og give mere end bare et SPF filter, men indeholder også stadig en masse vitaminer, mineraler og gode ingredienser, som f.eks. niacinamid og hyaluronsyrer.
  2. Få smidt en god serum ind i din rutine FØR creme hver dag. Det er serummen, der gør det meste arbejde ifht. at holde huden ung, fugtet og flot. Der skal dagcreme med SPF ovenpå.
  3. Få renset ordentligt HVER aften. SPF er ikke naturlig at have på huden, så det skal vaskes grundigt af, ellers kan det have en uheldig effekt ifht. tilstoppede porer m.m. Og en rigtig rens er noget, der SKAL vaskes af huden med vand, så nej, renseservietter eller rensevæske er ikke nok. (Det bør I have lært nu, efter at have fulgt med så længe 🙂
  4. Hold igen med AHA, A-vitamin og C-vitamin, ment på den måde, at det skal på om aftenen og ikke om dagen. De ingredienser kommer ikke godt ud af det med solens stråler! Har du brugt noget med AHA om aftenen, så er det især på med SPF om dagen.
  5. Brug en god aftersun, for at få huden “blødet” op efter en dag i solen. Indhold af bl.a. Aloe Vera fungerer fint til det formål.

Jamen Mette, hvilke cremer med SPF kan du så anbefale? Faktisk ganske få, fordi jeg ikke har testet nogen i år, udover denne, som jeg er meget tilfreds med og selv bruger pt, men jeg har hørt godt om disse også:

  • Pudderdåsernes alt-i-en beskyttelse med SPF 40.
  • EXUVIANCE Sheer Refining Fluid SPF 35 (denne er prøvet, og den er god)
  • CLINIQUE Superdefense™ SPF 20
  • Beauté Pacifique Stay Beautiful Face Cream spf 30 (denne er prøvet, og den er god)

-Mette Milan

2 thoughts on “Sådan er du dækket godt ind hele sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *