Alle indlæg og emner. · Tips og tricks

Rituals har fået et boost!

Produkterne er modtaget til test.

… Og det er virkelig blevet godt.

Jeg modtog en kæmpe, meget smuk, marmorinspireret æske, for et par uger siden, med en masse Rituals nyheder fra Namaste-serien. Primært fra den del af serien, der hedder : GLOW, der har fokus på glød, cellefornyelse og antiage.

Jeg modtog følgende:

  • GLOW mask – En roséfarvet maske med AHA, der eksfolierer huden og fremskynder cellefornyelsen. Den er cremet og lækker at arbejde med på huden. Den giver en pæn glød i timerne efter, og huden bliver blød.
  • GLOW Antiageing serum – En let serum med antiageing egenskaber og ingredienser, som: lotusblomst og safrankrokus, der skaber glød og giver fugt. Den erdejlig til dagbrug. Ikke helt rig nok på fugt for mig til aftenbrug.
  • GLOW cleansing balm – En lækker gel-til-olie rensebalm, der fjerner skidt og snavs med et snuptag. Den skal smøres på tør hud og vaskes af med en klud eller i badet. den bliver til en let rensemælk i kontakt med vand.
  • Dagcreme + refill – En let dagcreme, der booster og giver huden glød. Den fungerer godt under make-uppen. Desuden er det super smart, at man kan købe en refill til krukken. På den måde bliver det både økonomisk og mere miljørigtigt.
  • Antiageing GLOW olie – Olie med safrankrokus og lotusblomst. Blød og lækker olie, der har en antiageing effekt på huden. Denne kan jeg godt lide at bruge enten i min natcreme, eller i Rituals dagcreme. Bare lige en dråbe eller to i cremen og så smører jeg det ud på huden.
  • Firming Ampoule boosters – Ampuller med et meget koncentreret indhold af hyaluronsyrer, der fugtmætter huden. Og jeg vil gerne understrege, at de virkelig fugter!

Produkterne er svøbt i de fineste emballager. Enkle, stilfulde med enten kobber, guld eller sølvlåg – Krukkerne derfra er med et mønster af marmor og pynter så smukt på hylderne. Lad os bare sige, at emballagen er meget instavenligt 😉

Jeg har altid været hammer glad for Rituals shower foams og roomsprays – Generelt deres bodyserie, mens hudplejedelen sagde mig meget lidt. Men det nye boost af mærket har åbnet øjnene, og efter at have prøvet det på egen hud, er det ikke blevet mindre interessant.

Emballagen er miljøvenlig, og indholdet er uden parabener, mineralsk olie, og silikone. Produkterne er naturligvis heller ikke testet på dyr.

Du kan se et stort udvalg af produkterne lige her.

-Mette Milan

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *