Alle indlæg og emner.

Er du klar til sommerferien?

Sommerferien er sgu snart lige rundt om hjørnet. For real. Årets fest (hvis du spørger mig) der varer i 3-4 uger.

Og det er sjovt, for selvom man har ferie hvert år, står jeg altid i præcist samme situation, når vi rammer juli måned. Men ikke i år. I år er jeg forberedt! Og nu skal I høre, hvad er forberedt på 🙂

  1. Hvert år står jeg med et utal af plastikposer i hænderne og propper produkter ned i, som skal med på tur/ferie. Det er mega irriterende, og jeg bander af mig selv hvert år. “Hvorfor helvede har du ikke fået købt en toilettaske endnu?!” I år er jeg totalt klar, takket være Gillian Jones lækre kosmetiktasker og toilettasker, som de har været så søde at sende mig, som gave (sponsoreret). Jeg har allerede haft den ene med til KBH og det var en lettelse denne gang, at alt var, hvor det skulle være og samlet ét sted, fremfor i fire plastikposer. Jeg har denne model, og jeg elsker den. Man kan hænge den op på en krog, og så kører det derudad. og så synes jeg, at prisen er forrygende!
  2. Rejsestørrelser – Ja, meget lettere! Jeg elsker, at man har den mulighed, at man kan købe et lille rejsekit, og så kører det. Med god plads i toilettasken og det hele. Der findes så mange rejsekits derude. Det er med at holde øje, for man får ofte de fineste rejsekits til gode sommerpriser.
  3. Multiproduktet! Hvis man ikke gider have en masse i toilettasken, udover shampoo og tandbørste, så skal man gå målrettet efter multiproduktet. Min ultimative multiprodukt er denne. Den fungerer først og fremmest, som dagcreme og natcreme. Men har man glemt rensen derhjemme, så fungerer den også som det. Smør et godt lag i ansigtet, og fjern med en våd klud eller fugtige vatrondeller. Hvis man bare vil fjerne øjenmakeuppen med den, putter man lidt creme på en letfugtet vatrondel og vupti. Den virker også upåklageligt, som fugtmaske eller bodylotion. Den arbejder udelukkende med fugt, så den indeholder ikke alt mulig andet.

Hvad skal man mere huske? Giv gerne dit besyv med!

-Mette Milan

Indlægget indeholder sponsorerede toilettasker og affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *