Make-up. · Tests.

I love you so MOCHI fra NYX.

Produkterne er sendt til test/sponsorerede og indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg modtager en lille beløb for mit arbejde, hvis du køber noget via de links jeg har lagt ind.

Uhh, altså. Jeg siger jer, da jeg åbnede denne pakke fra NYX, måtte jeg bare afprøve det med det samme. I pakken lå der en lækker øjenskyggepalette og to highlighter-paletter, og de er så mega smukke!

Love you so Mochi sleek and chic:

En øjenskyggepalette med 10 super smukke og pigmenterede farver. En er mat, fem er metaltiske og fire er glittery. Super smuk kombination af nuancer. Lidt peachy og gylden/kobber. Jeg er en sucker for de her peachy-koral farver pt.

Konsistensen, hvis man kan kalde den det, er lidt sjov. Mochi-agtig faktisk. Man skal ligesom lige presse ned på produktet, og så afgiver den farven. Paletten er dermed perfekt at påføre med klør fem. Det kan jeg rigtig godt lide. Pensel kan man også sagtens bruge, men jeg fornemmer en mere intens farve ved brug af fingrene og det der lille pres ned i den øjenskyggefarve, man nu vil have på.

Den smukke ´Sleek and chic´øjenskyggepalette kan købes lige her til 195,- og der findes udover denne variant, end anden mere farverig variant, som er smuk og modig på sin egen måde.

Love you so Mochi highlighters:

Med i den finde æske var der de to nye highlightere fra NYX. Den ene hedder : arcade glam, og er en highlighter trio med en kølig, icy tone. Den anden hedder : lit life med varme/gyldne toner. Disse har også denne her mochi konsistens, som en pude, man trykker ned i. Så dupper man den ønskede tone henover kindbenet, eller ned på kravebenene og skulderen, hvis man ønsker ekstra meget GLOW.

Acade glam kan købes her til 175,- og lit life kan købes her til samme pris.

Kast jer ud i lidt lækkert og prisvenligt make-up til sommerens grillfester eller til hverdagen, som vi gerne må være bedre til at peppe lidt op 🙂

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *