Alle indlæg og emner.

Smør lidt yogurt på…

Produktet er sendt til test fra The Body Shop.

Jeg har pippet om denne Body yogurt-sag på instagram flere gange, og jeg var ikke synderligt begejstret for duften i starten. Den var for syntetisk og skarp, syntes jeg, indtil jeg fik den smurt ud og masseret ind i huden. Så forandrede duften sig, og blev meget frisk i stedet for.

Konsistensen af denne orange mango-sag er jeg helt tosset med. Sådan en cremet gel, der trænger ind i huden på 15 sekunder-agtigt og holder huden fugtet i længe uden at virke klistret eller tiltrække fnulder osv fra leggings og nederdele 🙂

Alle de interessante varianter er veganske og så indeholder de blandt andet økologisk community trade mandelmælk.

200 ml koster 95,- og med koden BOGODK giver det rabat lige her, hvis du køber to produkter.

Lige et lille fredagstip til jer – Jeg vil klikke kokosvarianten hjem senere på måneden.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *