Hudplejeprodukter

Hold huden mat + lette sommercremer.

Holy kanoli – Sommeren har ramt os. Hårdt!

Jeg kan da godt lide sol, men jeg er ikke en af de, der konsekvent går ud i den hele tiden for at opsnappe hver en stråle. Tværtimod. Jeg hader den klistrende fornemmelse hele kroppen får og har mest af alt lyst til at gå i bad hele tiden. Ansigtet ligner en diskokugle smurt ind i glaseret skinkesnask, og make-uppen æder sig selv. Fedtet på huden fungerer nemlig, som den “perfekte” make-up fjerner. Lård!

Men, men men.. Med den rette kombi i ansigtet hver dag, kan man faktisk formå at være ret så mat i 7-8 timer ad gangen. Jeg har fundet den rigtige sommerkur til mit ansigt i hvert fald.

Hvis du følger med på IG, så ved du, at jeg har talt meget om denne og denne.  Sammen om morgenen, gør de en verden til forskel. Flere har købt samme duo og skriver : “TAK! Endelig kan jeg gå en hel dag uden at skinne og fedte i ansigtet.” Jeg smører ikke nødvendigvis dagcreme over Pure pore minimizer, for den fungerer som en dagcreme i sig selv. Jeg renser fjæset med en micellar om morgenen, smører RAZspa Mdh serum på og derefter Pure pore minimizer og så på med en matterende foundation, og ud ad døren. Det virker altså bare (for mig)

Ellers så er det nu man skal gå efter de lette dagcremer. I ved, dem man kan holde ud af have på. Dem man føler, ikke pakker huden inde som i en plastikpose. Man skal naturligvis have fokus på SPF pt, og ikke mange af disse cremer indeholder SPF. Man kan vælge at smøre en solcreme under eller over, hvis det er. Man kan også købe solcreme på spray, f.eks denne, som ikke kan mærkes på huden.

Lette dagcremer til sommeren.

  1. Denne er en total nyhed, men jeg knuselsker den allerede, og den rækker jeg ofte ud efter dag og aften faktisk. Glacial spray lotion fra Skyn Iceland er en creme på spray.  I og med, den fungerer som spraylotion, ved man bare, at den er let. Og det er den. Udover at fugte, pleje, og stramme huden op, beskytter den mod forureninger fra miljøet. Win-Win. 66,5 ml koster 250,-.
  2. Ja, den er også fra Skyn Iceland den her, men de kan altså noget med lette dagcremer. Denne bruger jeg ofte også. The antidote cooling lotion, er, som navnet fortæller, en kølende, let, matterende dagcreme med salicylsyrer i. Den føles som en mintpastil på huden. Som et tungekys efter at have suget på de blå Vicks altså. Den er vidunderlig. Den koster 350,- lige her.
  3. Luksus er lækkert – Og her får man lethed og luksus i ét og samme produkt fra Codage. Codage fluide de jour er en matterende, let og lækker dagcreme med zink & salicylsyrer i, der peeler hudens porer fri for sebum, mens den plejer. 50 ml koster 485,-. Den er drøj i brug og særdeles god til især kombineret hud.
  4. Embryolisse kan også – De har udviklet denne, som er en let og lækker sag, der virker let matterende på huden. Den fugter og matterer på samme tid. Den er mild og let. Den koster 299,- lige her for 40 ml.

-Mette Milan

2 thoughts on “Hold huden mat + lette sommercremer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *