Hudplejeprodukter

Bumser på røven.

Her er ingen fine fornemmelser – Det ved de af jer, der har fulgt mig gennem årene. Jeg kalder en spade for en spade, og i dag handler det om noget så normalt, som bumser på røven.

Ja, det er ikke unormalt, at man oplever det. Især ikke i denne tid, hvor det er så sindsygt varmt og man sveder. Også i nummergøjen. Og helt ærligt, hvor ofte får man lige exfolieret, smurt serum og creme på deromme? Ikke særlig tit her i hvert fald. Det er lidt svært at se derom, og det man ikke ser, det glemmer man lidt. Ligesom ryggen.

Desuden spiller hormoner også ind.

Men som jeg skriver, så kan der godt komme bumser/knopper på nummeren, og det er vi vidst enige om (De af os, der har prøvet det) er mega irriterende. Ikke fordi man flasher røven dagligt, som man gør med ansigtet, men alligevel. Så vil man jo gerne have, at det område er forholdsvist glat, ikke?

Det jeg gør.

Ja, det kræver ligesom, at man tør røre ved sin mås, for man skal huske at få exfolieret ballerne, når man er i bad. Jeg bruger en scrub. Der findes utallige slags, men denne er super god. For udover at exfoliere, fugter den også bagdelen og peeler huden ved hjælp af frugtsyrer. Det er altid godt.

Bagefter går jeg ud af badet og tilfører alt det til ansigtet, det nu skal have, og bagefter smører jeg sgu da lige resterne om på min bum-bum. De ting jeg bruger til mit ansigt er oftest med til at holde udbrud m.m. nede. Det kan røveren jo også få gavn af. Bl.a. bruger jeg resten af min peelpad fra Skyn Iceland. Den kan klippes over i to. En halv til ansigtet og en halv til røven. Smart. De peelpads indeholder salicylsyrer, som er meget effektiv mod urenheder m.m. Det svier lidt, men det virker sgu godt.

Herefter smører jeg kroppen ind i bodylotion, og det inkluderer naturligvis også den (bag)del af kroppen.

Om aftenen, når jeg så ligger i sengen, og gerne lige vil gøre liiidt ekstra for, at knopperne forsvinder hurtigere uden at efterlade ar, bruger jeg denne fra RAZspa. Huden er jo ren deromme, når jeg smører på, så resten kommer på futterne eller hvad jeg ellers lige kommer i tanke om. RAZspa repair er bare sindsyg god til alle hudsituationer, der kræver intens og akut hjælp. Vi snakker ansigtm fødder, læber, øjenlåg – Den hjælper på ALT. Også min booty.

Så det der kan gøres, hvis du nogensinde oplever det samme som jeg, det står i indlægget. Glem ikke bagsiden af medaljen 🙂 Den trænger også til fugt og exfoliering. Og hvis du sidder og tænker : “Hey… Kan man mon smøre en maske på deromme, mens jeg børster tænder og inden jeg skal i bad?” Så er svaret JA! Selvfølgelig kan du det, så længe det bliver på ballen og ikke i “tunnellen“, som man siger 🙂

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *