Hudplejeprodukter · Tests.

Nimue SUN-C med SPF 50.

For en måneds tid siden, fik jeg tilsendt en solcreme med spf 50 til test (sponsoreret!) Denne solcreme var fra Nimue som jeg har en smule kendskab til.

Jeg har ikke rigtig fundet en solcreme med solfaktor 50 før, som jeg brød mig om, så jeg glædede mig til at teste denne sag, der kan meget mere, end blot at beskytte huden mod solen. Den beskytter også mod infrarød lys og blå lys, som vi konstant udsættes for via tvskærme, computerskærme, mobilskærme, som sige at kunne ælde vores hud før tid m.m. Derudover beskytter også imod forurening og andre miljømæssige faktorer som vind, pollen, luftfugtighed og røg.

Jeg var overrasket allerede første gang jeg brugte de, for helt ærligt, jeg havde forventet en fed, hvid masse, der var svær at smøre ud, og som ville fedte. Men nej. Konsistensen er perfekt, den er oliefri (!!) og den gør huden mat. Win-win-win.

Den er så behagelig at have på, at jeg ikke skænker en tanke længere, at det er en solcreme til ansigtet – For mig er den blevet en dagcreme . Blot med en masse gode fordele!

Jeg oplever ikke tilstoppede porer, eller hvidt/blåt skær på min hud. Den kan blive lidt “hvid” i min mands skægstubbe, fordi den er svær at smøre ordentligt ud sådan en sted, og der, hvor der er skæg, er en spray generelt bedst, men igen, mig og den, er hammer gode venner!

Jeg bruger en serum under, som jeg altid gør under alle cremer.

50 ml koster 469,- og man kan finde klinikker nær sig selv lige her.

-Mette Milan

Produktet er sponsoreret. Meningen er min egen.

Billedet er lånt af www.nimue.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *