Alle indlæg og emner.

Find den rigtige børste til dit hår.

Produkterne i indlægget er sendt til test/sponsoreret af billigvoks.

Jeg har testet børster de sidste par uger. Fire styk børster fra mærket : Madison. Et international brand, som er ved at komme mere og mere frem blandt frisører og stylister generelt i verden. Det er håndlavede kvalitetsbørster med vildsvinehår og nylon.

Jeg har aldrig gået så meget op i mit hår, som jeg er begyndt på de sidste par år. Mit hår får efterhånden samme kærlige behandling, som min hud gør. Primer, olie, conditioner, leave-in treatments, varmebeskyttelse – You name it. Derfor gav det god mening for mig at sige ‘ja’ til at teste fire børster, der ikke bare var børster, men med de utroligt hypede vildsvinehår. Noget jeg ikke før havde prøvet.

Før jeg sagde 100% ja til at teste dem, var det utroligt vigtigt for mig at vide, hvordan vildsvinene i Korea (som er der mærket stammer fra) havde det. Jeg går ind for dyrevelfærd, og de produkter jeg bruger i min hverdag skal ikke have været med til at dyr lider på nogen, som helst måde. Jeg fik at vide, at de kære vildsvin lever på vildsvinefarme, i gode og kontrollerede forhold. De fodres med god mad, da det har en del med kvaliteten af børsterne at gøre og har gode omgivelser. De bliver ikke slået ihjel, men lever godt, så deres hår, når det falder af, kan indsamles og bruges til børsterne.

Det var jeg jo glad for at høre! Og herefter gik jeg i gang med at teste. De fire børster jeg har testet er:

Soft detangeling brush, som ses på billedet, er uden vildsvinehår, men lavet af fleksible og bløde pigge, der er god til al slags hår – Især i vådt og filtret hår (blandt andet hos børn) er denne børste rigtig god! Den glider smertefrit og let gennem håret, og føles skøn mod hovedbunden også, pga de små “dupper” på enden af hver børstepig. Den er god at holde ved – Glider ikke rundt i hånden. Jeg er glad for denne børste, og, somsagt, i det våde hår. Prisen er 180,-.

Boar & nylon brush er et mix af kvalitets vildsvinhår og nylon. Den findes i medium og large, og derfor er Boar & nylon brush medium og Boar & nylon brush large nærmest “den samme” – Størrelsen er anderledes. Jeg er gladest for den lille til mit hår. Jeg har medium-tyndt skandinavisk hår, og her passer børstehovedet rigtig godt til mig og min hovedbund. Den store er super til de mere kraftige, lange hårtyper, tænker jeg. Denne børste har jeg testet allermest og i flest dage, for jeg havde SÅ svært ved at vænne mig til den i starten. Den føltes hård mod hovedbunden, og jeg var sikker på, at den ville jeg ikke blive glad for, men jeg ER sgu blevet glad for den. Hver gang jeg bruger den nu, kan jeg mærke, hvordan hovedbunden summer og prikker og føles vildt ‘afslappet’ efterfølgende. Derudover kommer der vitterligt glans i håret helt ud i spidserne, pga. at børsten transporterer hovedbundens naturlige fedt ned i længderne også. Det kræver en lille uges tilvænning, og så kan man både se og mærke fordelene ved denne børste og vildsvinehårene. Den skal også kunne modvirke statisk elektrisk hår. Win-win. Prisen for medium er 205,- og large er 220,-

Hyperflex boarbrush er min ultimative favorit – Sådan. Så ødelagde jeg spændingen i allerførste sætning 🙂 Jeg er vild med den! Dens, lidt sjove, ergonomiske form gør, at den følger hovedbunden, og bøjer sig efter hovedformen. Den indeholder vildsvinehår og nylonpigge med dupper på, så den føles blød og dejlig i hovedbunden. Den fungerer for mig, i både vådt og tørt hår. Den reder håret let og smertefrit og sørger samtidig for glans og beskyttelse. Den koster 165,-

Det har været super fedt at afprøve disse børster og fundet ud af, hvad hypen med vildsvinehår går ud på.

Det ER mere skånsomt for håret. Det GIVER mere glans. Og det FØLES super godt i hovedbunden.

– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *