Alle indlæg og emner.

Min første GREEN PEEL behandling!

I mandags drog jeg op ad i landet, for at afprøve og blive klogere på noget, der hedder: Green Peel.

Jeg havde aldrig hørt om det før, til trods for, at det har eksisteret i 60 år. Det blev skabt af Christine Schrammek i Tyskland i sin tid – Nu har datteren, og barnebarnet, der hhv er uddannet hudlæge og dermatolog, overtaget virksomheden, som eksisterer i over 50 lande i verden.

Tre år i streg har denne behandling ‘Green Peel‘ vundet den største beautyaward i Tyskland. Det er eftersigende ret imponerende.

Anyways, når jeg så hører om sådan noget, som dette, og bliver nysgerrig, så må jeg jo afprøve det – Naturligvis, som altid, på egen hud.

Det er ret “enkelt” faktisk. En green peel behandling består af 8 naturlige urter/alger.

 • Paderokke, der har en antiinflammatorisk effekt på huden. En ingrediens, der forbedrer hudens struktur, styrker bindevævet og elasticiteten.
 • Aloe Vera, som vi næsten alle kender til – En helbredende plante, der tilfører og binder fugten i huden, en opstrammer for huden, som indeholder en masse enzymer, vitaminer og aminosyrer.
 • Fucus Vesicolosus (også kaldet ‘blæretang’, som vi finder på stranden) som har antiseptiske egenskaber og er rig på vitamin C og jod.
 • Kamille, også en kendt ingrediens, som vi ved beroliger og heler, og som iørvigt også er antiinflammatorisk.
 • Vejbred, som er en plante, der er rig på tannin og kiselsyre. Den er celleregenererende og beroligende.
 • Morgenfrue, som er sårhelende, antiinflammatorisk, og som aktiverer celledelingen i huden.
 • Algen ‘spirula’, der aktiverer stoftskiftet, regulerer talgproduktionen og er rig på beta-carogen og provitamin A. Den er super rig på proteiner og mineraler.
 • Ulva Latuca, eller ‘havtang’, som vi vil kalde den, som er rig på c-vitamin, a-vitamin, b12 og mineraler. Den har fugtgivende ingredienser, og en rensende effekt på huden, samt virker den beroligende og lindrende.
 • Stedmoderblomst, der er rig på salicylsyrer. Det er en meget effektiv ingrediens til uren hud med betændelsestilstand.
 • Lungeurt, er den sidste urt/plante på listen. Den har en keralytisk effekt (peelende effekt) på huden. Den er også celleregenererende.

Green peel, som I kan se, indeholder ingen kemiske eller syntetiske peelingmidler. Behandlingen er så biologisk, som den kan blive. Behandlingen er så skånsom, at den kan foretages uden handsker.

Derfor havde jeg ret svært ved at tro på, at sådan en behandling virkelig kunne rykke på huden. Jeg mener : “Vi smækker lige 8 urter på din hud, og om 5 dage er den som ny“. Ahh, come on… Men okay. Jeg er blevet KLOGERE!

Hvad kan Green Peel classic gøre for huden?

Den er designet til at øge blodcirkulationen i huden, udrense og stimulere stoftskiftet. Kapillærerne (blodkar) tilføres hermed mere ilt og næringstoffer. Der produceres nye sunde celler, der meget hurtigt kommer til udtryk ved, at huden får en pænere og mere jævn struktur. Hudens teint og hele strukturen generelt, får en gevaldig én på opstrammeren, og rynkerne reduceres. Huden bliver mere glat. Behandlingen har derfor også en fantastisk effekt på gamle ar, solskader, pigmenter og acne. Huden vil, når man har acne og sår, hele hurtigere og bedre.

Så hvilken slags hud, helt præcist, vil have glæde af Green Peel?

Jamen, sådan helt basalt set :

 • Grålig, fedtet hud med dårlig blodcirkulation.
 • Hud med tendens til urenheder, skjolder, og dannelse ad papler og pustler.
 • Hud med acne.
 • Hud med grove porer, en grov hudstruktur.
 • En hud med solskader og pigmenter.
 • Hud, der trænger til at blive strammet op.
 • Hud med visse former for pigmentering.
 • Hud med strækmærker (Ja, det kan også fortages på maven, lår osv.) Slapt maveskind, overarme og lår vil også opleve opstramning med Green Peel.
 • Hud, der alt i alt har brug for en frisk start og fornyet glød.

Er der hud, der bør holde sig fra Green Peel?

Ja, absolut – En hud med hudlidelser (med infektioner osv) vil man klart undersøge til bunds, før man giver Green Peel behandling. Hud, der er allergisk eller meget følsom, bør også hoppe over, eller prøve en meget mildere grad af behandlingen (evt. Green Peel peel4beauty). Hud med nye sår osv, herpes og psoriasis. Og så kvinder, der er gravide og ammende, giver man heller ikke en Green Peel behandling. Så er der også noget aknemedicin og antidepressiv midler, der spiller ind. Det er i hvert fald vigtigt at oplyse omkring brugen af disse, da huden kan blive mere sart og modtagelig.

Hvordan foregår behandlingen?

Man lægger sig godt til rette hos en autoriseret Green Peel behandler, og sørger for at slappe af de næste 60-80 minutter. MAn skal gennemgå en grundig gennemgang af behandlingen og muligvis udfylde nogle skemaer med informationer, så behandleren ved, hvad han/hun præcist har med at gøre.

Først får man renset ansigtet godt af med nogle rigtig lækre Schrammek produkter, og herefter går behandleren i gang med at mixe urterne med koncentrat og vand + En speciel beroligende skum, der mixes sammen i en skål og påføres i ansigtet. Herefter bliver blandingen masseret ind i huden i ca. 10 minutter. Det vil kunne mærkes til sidst, og huden vil blive en smule øm på en måde. Jeg synes det var en dejlig følelse, men når man ikke er vant til det, kan det føles anderledes.

Man vil efter massagen af urterne, få en gazemaske over ansigtet, og blive “vandet” ca. hver 4 minut. Man vil opleve, at det prikker og stikker, men vandet, som man putter på hvert fjerde minut, vil lindre og føles fantastisk! Jeg var i hvert fald vild med det. Så skønt!

Når man har ligget der 20 minutter, tørres masken grundigt af, huden vil blive tonet og der påføres 1:1 af de produkter, som man skal anvende de næste 5 dage.

På femte dagen kommer man så tilbage, og får den opfølgende og afsluttende behandling.

Det er vigtigt, at man ikke får vand i ansigtet disse dage, da man så skyller urtespartiklerne væk fra ansigtet. De skal blive der og arbejde.

Hvad kan man opleve de fem dage?

Nu kan jeg kun tage udgangspunkt i, hvad jeg selv oplevede, men en varme i huden de første par dage, og en sindsyg glød. Huden vil stikke og prikke, især hvis man rører ved den, men det aftog en del på tredje dagen hos mig. Her begyndte min hud at trænge til fugt.

Jeg oplevede ikke at skalle af, som mange oplever, MEN på femte dagen efter den afsluttende behandling, begyndte min hud at smuldre af på kinderne og hagen. Jeg kunne bare gnubbe forsigtigt med håndklædet, da det sad løst på overfladen. Man må ikke selv hive huden af eller lignende. Det kan give ar.

Mette Milans mening om Green Peel.

Hvis I har fulgt med på instagram har I tydeligt kunnet se, den udvikling, der er sket med huden. Jeg har vist jer min hud hver dag, flere gange om dagen, og aldrig i mit liv, har jeg fået så mange komplimenter omkring min hud. Især :”Du stråler!” har jeg fået mange gange. Og det er virkelig det min hud gør. Den er ensartet, den stråler og gløder, og det vildeste af det hele : Min huds struktur, og ja, det er svært for jer at “mærke”, er blevet SÅ jævn! Ingen små knopper, eller andet. Huden er så jævn, som den aldrig har været før. Selv mine porer er blevet forbavsende fine og “små”.

Jeg går og rører ved huden hele tiden – Jeg kan virkelig ikke huske, at huden har været så blød og flot nogensinde. Virkelig. Det er sgu tæt på et lille “mirakel”, selvom jeg nødigt bruger det ord indefor skønhed, for det findes ikke mirakler, kun benhårde rutiner, men altså, hvad den behandling har formået at gøre på fem dage er i hvert fald imponerende.

Det føles som som, at huden lige er blevet “resettet” og sådan helt “ny” i det. Klar til at tage imod igen og optage det hele bedre. En form for detox, der skaber en helt fantastisk følelse.

Jeg indrømmer dog også gerne, at jeg er glad for, at jeg atter kan bruge mine seraer og rense huden i badet igen. Åhh, det har jeg savnet, og disse dage efter behandlingen, skriger min hud på fugt. Den er stram og tør, men så snart jeg smører på af de gode sager, føles den blød og dejlig igen.

Det HAR været en prøvelse for mig, ikke at kunne rense huden om aftenen, og kun måtte bruge de tre produkter, men jeg gør det gerne igen om en måned (man må få en classic behandling om måneden) Man skal bruge en Herbal care lotion dagligt, en blemish balm (med farve) og en special regulating cream morgen og aften. Og gerne flere gange en det.

Jeg har været nervøs for, om jeg stod med et pizzaansigt efter de fem dage uden rens og serum, men det er så fint det hele. Har som sagt aldrig oplevet noget lignende.

Hvad koster en Green Peel behandling?

En “Classic” Green Peel koster omkring de 17-1800,- og bør laves max 1 gang om måneden. Jeg vil dog gøre det hver anden-tredje måned tror jeg.

Behandlingen inkluderer dog TO behandlinger. En på den første dage og en på femtedagen. Derudover bør man tilkøbe det kit, der anbefales at bruge de fem dage. Efter de fem dage kan du g tilbage til normalen, hvis du vil.

Vil man have en mildere Green Peel behandling, bør man prøve “Energy“, som koster omkring 1000,-

Med “Energy” kræves der ikke, at man skal undvige vand og andre produkter i fem dage. Det er kun med “Classic” varianten. “Energy” skal man ikke lade sig narre af, for den har også vist sig at give fantastiske resultater, da huden virkelig bliver stimuleret! “Energy” kan laves hver anden uge.

Så er der “Fresh Up” behandlingen, som er en hurtig, opfriskende behandling til rynket, slap, uren og fedtet hud. Prisen på den ligger på 6-700,-

Og sidst men ikke mindst, den hurtige, der kaldes “peel4beauty“, som tager 30 minutter, og får huden i hopla på alle måder. Frisk, glødende hud. Den koster omkring 4-500,-

Den kaldes også : frokostpause-behandlingen, fordi den er hurtig og effektiv!

Nå, men det blev et langt indlæg, men om noget jeg er vold begejstret for og glæder mig over at kunne tilbyde mine egne kunder i klinikken!

Og selvfølgelig – Før/efter billeder :

Selvom lyset afviger en smule, så taler resultatet sgu for sig selv!

Green Peel 4 the WIN!

-Mette Milan

PS: En lille video samme aften: (TJEK LIGE DEN GLØD ALTSÅ)

IMG-0917

7 thoughts on “Min første GREEN PEEL behandling!

 1. Det er den bedste behandling til dato mod acne og meget andet. Hr selv fået den mange gange???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *